onsdag 12 september 2012

Vi har...

ätit hemlagad (av Carolina förstås) svamsoppa till middag.
Vi har fikat the och tunnbrödmackor för en stund sedan....

Det blir inte mer skriv än så idag. Nu, liksom många andra dagar, så är det de små vardagshändelserna som är viktigast... det som får det att gå... ändå... och hur oväsentligt det än kan tyckas. För oss är det så... och det är viktigt att minnas dem sen.

Imorgon är en ny dag...

3 kommentarer:

Himmel och Plättar sa...

Hemlagad svampsoppa låter så gott, vilken tur att du har dottern som gillar att laga mat. Min har flyttat hemifrån och jag saknar hennes hjälp i köket, jag tycker att alla kökssysslor är aptråkigt.

Det är ju just alla dessa små vardagliga saker som vi alla borde bli bättre på att komma ihåg. Det är ju det som är livet eller hur.

kram Karina

Anonym sa...

Ja, du har så rätt. När allt är som vanligt orkar man med dagen så mycket lättare. Sen om det vanliga kan tyckas vara alldeles för svårt för någon annan finns liksom inte med i ens tankar. Allt som händer där utöver vare sig det är positivt eller negativt känns ibland för mycket. Ta´ hand om varandra och fortsätt njuta av de små guldkornen i vardagen!
/Ann

Elisabeth sa...

hIMMEL OCH PLÄTTAR/KARINA: Förstår att du saknar din dotter.. och inte bara för hjälpen i köket:)! Ha en fin lördag! Varm kram..

aNN: Tack, snälla du! Jag tror också att bara detta vanliga hålls konstant så går det ganska bra. Yttre och inre påverkan tar mycket mycket energi .. men det är nog så för de flesta. Ha en fin lördag! Varm kram..