måndag 17 september 2012

Sent igår kväll...


... undrade hon om hon skulle skriva ett brev till sin storebror.
Han har ingen kontakt med oss idag.
Jag sa att hon ska göra precis som hon känner i sitt hjärta...

4 kommentarer:

~ Eva ~ sa...

En sån fin bild.
Och exakt så är det, att man ska lyssna till sitt hjärta, och ibland så behöver man lyssna lite extra noga kanske, slå sej till ro lite, så att man verkligen kan landa i den viktiga känslan...

Kramen från Eva

kalebass sa...

Det är inte alltid lätt, men man borde sträva efter att försöka hålla kontakten. Ett brev är ju perfekt om man inte kan/vill träffas. Lycka till.

Laila sa...

Jag tycker hon ska skriva om hon känner att hon ord hon vill säga. Skriver hon så är det upp till honom sen att ta kontakten vidare. Men då har hon fått sagt sitt. ♥

Elisabeth sa...

eVA: Tack, min vän! Jag ska hälsa henne det.. Precis som du skriver så behöver man ibland lyssna lite extra noga. Samtidigt så kan det ibland vara svårt att höra vad ens hjärta säger, då det pågår många omtumlande känslor där. Varm kram..

kALEBASS: Tack, snälla du! Visst borde man alltid sträva efter att hålla kontakten, men ibland så är det bäst att bryta den. Varm kram..

lAILA: Tack, fina du! Ja, du har så rätt, vilket du ofta har! Men om sedan mottagaren inte kan/vill läsa och förstå, ja, då har hon iallafall, som du skriver, fått sagt sitt. Varm kram..