onsdag 12 december 2007

Vi har jul...



Hallen...



Tomten sover på sockerskålen...



Jag tycker om hjärtan...



Hallen... igen då!



Julgranen i all sin prakt...


Åsså snyggaste tomten...

Bara lite bilder... vi har jul i vårt hus. Igår var vi på Outlet och SE ville ha en mössa. Han bestämde själv att denna ville han ha.. och jag tycker ju han är snyggast i allt!

15 kommentarer:

Kajsa sa...

Du har en jättesnygg tomte du!!!Och otroligt fina gardiner!!!
Det ser så ombonat och mysigt ut hos dej!/Kram

Anonym sa...

Så mysigt ni har. Hoppas lugnet och julstämningen sprider sig inom dig också. Du förtjäner den allra bästa av jular. Stor kram!!

Kaffebönan sa...

Juligt och så myspysigt du fixat till.. tomten längst ner var allra snyggast:-) Kanske du skulle valt en röd luva oxså och stoppat i vagnen.. i smyg då alltså:-) Du kan ju ha den om inte annan.
Kollar du på Bonde söker fru? Jag gör och har mina synpunkter på dagens bloggblad.. välkommen in .. en video på förekommen anvisning oxså:-)
Ha de fint Elisabeth.. kram från en dotter till en mamma som promenerat med en väninna upp till staden igår.. alldeles fantastiskt:-)

Anonym sa...

Tittar in hos dig en kortis, tog en kort paus från filmen jag just nu ser på med Sandra Bullock min favorit skådis. Fint ni har de. Se om jag kan lägga ut lite jul foton från mitt hem på min hemsida anitascorner. Har inte pyntat så värst mycket men vem vet de kanske kommer, kan aldrig veta när jag får mina ryck =). Kram på dig

✿Ewa sa...

Ååå så fint du har gjort å var det inte finaste grånissen längst ner. Tycker det ser ut som en gråluva...

Kramizar

Gisan sa...

Det är kärlek och värme i ditt hem och din kärlek till SE genomsyrar det hela. Det är vackert att se. Kramar...

Christina sa...

Visst är det så Elisabeth, du har världens gulligaste tomte:)
Så mysigt ni har det, så varmt och inbjudande.
Har satt upp julgardiner i köket som kan beskådas i min blogg.
Tar lite då och då så går det bäst.
Ha en riktigt skön kväll
Kram till dig SE och Carolina.

Anonym sa...

Så underbart stämningsfullt julfint ni har det. Jag ska julpynta det sista imorgon eller kanske på fredag. Julgranen tar vi inte in förrän dagen före julafton, men allt annat vill jag ha klart.

Många kramar och varma tankar till er alla tre! /Ingrid

Anonym sa...

Så fint nu har det och vilken snygg tomtegubbe. Här är det långt kvar till jul det är svårt at leva som man lär, tiden räcker inte till just nu. men det finns ett liv efter fredag. Så jag ska ta tag i det snart, kanske på lördag eller så. Kram

Anonym sa...

Va fint du gjort. Verkligen julfint. Jag har inte kommit igång än:) Han klär verkligen i sin nya mössa, din älskade man. Kramar från Nalle

Anonym sa...

Värsta grymma tomten ju:D....Sååå jättemysigt ni har det. Verklig julkänsla. Hoppas du har det fint Elisabeth. Kramar i massor:)

Anonym sa...

Kommer in och önskar er en fin go Lucia.

Kram

Tussegumman sa...

Så mysigt hem ni har Elisabeth! verkligen juligt! Så läckra gardiner med hjärtan de var verkligen fina. Du har verkligen fått fram mysfaktorn i ert hem. Fin Tomte du har verkligen! Önskar er allt gott min vän/Många kramar Tussegumman

Anonym sa...

vilka underbara gardiner! Ser härligt ut hos dig med julfint. Det var bra att du hälsade på hos mig idag, tack, du fick mej att vakna igen, och ta mig i kragen,jag behövde läsa om dig och S-E idag! jag brukar jobba som personlig assisten och det gör jag mycket av anledningen att jag får en annan dimension av mitt egna liv, jag har lätt att bli för ego centrerad. Jag blev inspirerad igen, får se när det kommer ut. Tills vi hörs igen, så STOR kram för att du tittade in i rätt tid till mig!

Anonym sa...

Å så mysigt ni har fixat!