torsdag 1 oktober 2009

De små ögonblicken...


... av glädje. Carolina i städarluvan...

5 kommentarer:

Eleonora sa...

Ja städa behöver man också göra. Det blir litet av den varan hos mig idag. Kram kram

Kersti sa...

En städluva skulle behövas här hemma. Då kanske, men bara kanske skulle det bli städat lite oftare.

trollmor sa...

En sån städarluva skulle jag ha på mig ofta. Gud vad det blir fort ostädat här.Hoppas allt är så bra det kan bli för er och jag önskar dig en skön helg min vän.
Många kramar ewa

Tussegumman sa...

Elisabeth min vän! Tänker på dig och Carolina hur ni har det! Jag har haft det stressigt den senaste tiden med alla uppstarter och projekt men hoppas det kan lugna sig så jag får ro att blogga igen. Jag tror det är viktigt att just sätta ord på känslan. Önskar jag kunde hjälpa dig med din kamp i vardagen. Hoppas innerligt att du får ny kraft och energi varje dag så att du orkar min vän. Lite gofika och göra något som du mår själsligt bra av. Många kramar från Tussegumman till dig och carolina

Elisabeth sa...

eLEONORA: Ja, fast det är mer ett nödvändigt ont för mig - att städa, menar jag! Kram..

kERSTI: Nej, jag är helt säker på att,städarluva eller inte, det skulle bli någe mer städning för mig! Carolina brås verkligen inte på mig där... Kram..

tROLLMOR: Å jag som tycker att du har så fint! Hoppas allt är bra med dig... och du, ta det lugnt! Kram..

tUSSEGUMMAN: Åh, vad roligt att höra ifrån dig, min vän! Du finns allt som oftast i mina tankar... vilket jag hoppas att du vet? Förstår att du har mycket omkring dig, det blir ofta så i perioder av ens liv.
Du hjälper mig, vet du ju... jag tittar bara på änglarna... känner värmen som sprider sig... och det, det är en värme som bär nu, och som kommer att bära mig livet ut! Så är det. Tack snälla, för att du hörde av dig - jag blev verkligen så glad! Kram..