onsdag 28 oktober 2009

Stjärnglans...

vet jag nog inte riktigt hur det ser ut. Inte om man tänker sig det i ett astronomiskt och himlalysande perspektiv.
Men jag vet hur det ser ut i mitt perspektiv... i min verklighet.
Då har dagen idag gett sådant som riktiga stjärnor ger... lyst upp vägen för någon i mörker.
Å stjärnan heter Isabelle... en bloggvän som med sitt glada skratt, och sina glittriga ögon, gav glans åt en ensam onsdag.

Idag kom hon till stan, min bloggvän Isabelle... för att träffa mig! Å det blev en sådan där bra-dag som jag nästan glömt bort att de fanns... för att gå med en vän på stan... prata om ditten och datten... strosa i affärer... ja, de dagarna har inte funnits på mycket mycket länge. Det var verkligen bara så himla roligt...

Å hon bjöd på lunch på "Invito".... en restaurang med lunch- och kvällsservering. Men inte märkte då jag när alla gäster började droppa av... och inte märkte då jag att de började plocka bort lunchbuffén och torka bord... och inte märkte då jag det minsta av att de helt enkelt hade stängt stället för att duka upp för kvällsserveringen.... för det var verkligen bara så kul och mysigt att sitta där och prata med denna fina människa!

Tack snälla Isabelle... för en underbar dag! Jag hoppas av hela mitt djupaste hjärta, att du vet att den här dagen kommer jag att spara som ett av mina dyrbaraste minnen... att du kom och lyste upp en grå dag... och att du gjorde något som "någon ikväll kan tacka för att just du finns till"!

Tack snälla... och jag hoppas också att vi kan ses igen!

11 kommentarer:

Annela sa...

Vad härligt med såna bloggvänner! Dem kan man aldrig få för många av!
kramar, vännen...

Ulla sa...

Nu har jag läst dina inlägg om tiden innan du fick lämna bort S-E och jag måste säga att du är fantastisk på att beskriva hur det kändes och upplevdes.
Min pappa har konstaterats med Alzheimers och nu när jag läser om ditt liv med S-E så blir jag så berörd. Tack för att du delar med dig. Som jag skrev förut så kommer jag att återkomma

Isabelle sa...

Ja tänk att man har så mycket att prata om att man inte märker att de stänger stället, haha.
Tack själv vännen för en trevlig dag! Hoppas att du och C kan ta er till Sundsvall någon dag och shoppa loss lite på Ikea :)

Vida sa...

Det kallar jag stjärnglans.. vilken vardagslyx och vad fint du skriver om eran dag!

Kramar från Liv

trollmor sa...

Så kul dag du haft. lunch på Invito ,det var inte dåligt.Så roligt.Hoppas det blir många fler sådana dagar för dig.
Hoppas ni får möjlighet att träffas fler gånger.
Natti natti kram ewa

Ulla sa...

Godmorgon! Önskar dig en go dag! Ps. Är det ok om jag länkar till dig på min sida? Jag vill inte missa ett endaste av dina inlägg nu när jag äntligen hittat dig Ds

Eleonora sa...

Så underbart att ni fick träffas, Isabelle och du! Jag förstår att ni hade jättemysigt och trevligt och så fint du berättar om det. Fina bloggvänner är gott att ha!
Kramisar

Tina sa...

Hej vännen!!
Så underbart att läsa ditt inlägg!! Jag blir så glad för din skull!!!!
Du är värd allt gott & jag tror att det kommer många fler sånna här dagar för dig!!!
Ha nu en underbar Torsdag!
Kramen till dig min vän!

Dubbelörn sa...

Härligt att er träff äntligen blev av :).

Isa vill jag också gärna träffa ;).

Kramar om dig vännen

Laila sa...

Vänner är verkligen en gåva.
Sug på detta guldkorn! :-D

Elisabeth sa...

aNNELA: Ja, det har du alldeles rätt i! Du är också en sådan bloggvän för mig... en "sådan" med stort och varmt hjärta, vet jag ju. Kram..

uLLA: Tack snälla för dina varma och snälla ord! Å jag har sagt det förut... det måste måste bara vara någe av det grymmaste för ett barn... när en förälder drabbas av denna fasansfulla sjukdom... för där finns den dagen då föräldern inte längre känner igen sina barn... och det, det går inte ens att skriva om hur grymt det måste bäras. Var rädd om dig... och var försiktig nu efter din operation! Kram..

iSABELLE: Min goa vän... du vet att någon gång så ska jag ta mig till Sundsvall och Ikea! Å då ser jag fram emot en fika med dig! Kram..

vIDA: Tack snälla för dina ord, och ja, det var verkligen vardagslyx av, och med stjärnkvalité! Kram..

tROLLMOR: Ja, det var första gången jag var på detta tjusiga ställe... och gott var det också! Å jag hoppas också att det blir fler tillfällen att träffa henne... Kram..

uLLA: Å jag som är så segig på att svara på kommentarer får önska dig en fortsatt trevlig kväll istället... och så att du får ha en mysig fredag då istället. Men ta det lugnt... och krya på dig. Å självklart får du länka till mig, och jag ska försöka ändra i min länklista också, men jag är ju lite segig på det området också! Kram..

eLEONORA: Ja, det var verkligen roligt! Å jag har ju också fler fina bloggvänner... och en del har jag mött... som dig, min vän. Kram..

tINA: Å tack snälla... det är så roligt att läsa att man gjort någon glad! Å eftersom du ju vet att jag är lite segig, och inte riktigt orkar alla dagar att svara på kommentarer, och besöka andra bloggvänner, så vill jag ge dig en riktigt stor fredagskram i tanken istället... Kram..

dUBBELÖRN: Ja, det var så roligt. Å både jag och Isabelle hade gärna sett att du suttit där med oss... men det blir väl det också någon gång, eller hur? Kram..

lAILA: Ja, det har du alldeles rätt i! Å man förstår nog inte alltid hur viktig, och hur mycket, verklig vänskap bär i livets villervalla. Varm kram..