tisdag 18 mars 2008

Det är inte annat att göra..

... än att gilla läget.

Nerbäddad i soffan.. hostmedicin... varmt te... vatten... sju miljoner pappersnäsdukar... och dygnet runt tv.... inte kul alls.

Känner mig bara stressad... har så mycket annat att göra... men orkar inte ens följa med såpa-serierna på tv... kroppen är som en trasa, och hjärnan börjar alltmer kännas som en bomullspåse!

Det här blir ju en rolig påsk... jag och Carolina framför tv:n... !

Imorse satt jag på golvet i hallen och grät... det blev liksom bara lite för mycket. Att det var knuten på mina joggingbyxor som var den bägare som rann över... säger ju en hel del om vilken svag influensadeppad varelse man är just nu!

Men det blir bättre... hopp och drömmar... som någon okänd smög till mig... dom ska jag tro på!


Hoppas ni alla får vara friska i påsk, och göra någe roligt.....

17 kommentarer:

Bloggblad sa...

Då kan vi hosta och snora ikapp! Fast jag ligger inte vid tv:n, jag passar på att skriva sånt jag slarvat med... till jobbet. Och så varvar jag med deckare i soffan.

Ser fram emot en förhoppningsvis händelselös påskhelg :)

host host på dig!

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att du snart återhämtar dig från influensan. Men den kan vara envis och sätter ner inte bara kroppen utan även humöret.
Ännu är det ett par dagar kvar till påskhelgen. Så ha hopp om en skön helg!
Många tankar går till dig och Carolina. Kram Ingrid

Eleonora sa...

Kära söta.... nu får det räcka för dig med svårigheter! Att inte må bra...ha få inflfuensa... kan ju knäcka vem som helst. Jag hoppas innerligt att du snart måtte få bli bättre, så att du kan få återhämta dina krafter. Hoppas Carolina slipper ifrån.
Bädda ner dig och sköt om dig ordentligt. Kramisar

Anonym sa...

Usch, dessa sjukdomar, tänk om man kunde utrota dem alla!
Jag och minstingen ligger inlagda på barnavdelningen, och här blir vi kvar över påsken. Och vi som skulle till fjällen och åka skoter.
Så jag får väl hålla med om att det bara är att gilla läget... och hoppas att det blir bättre!
Krya på dig!!!

Anonym sa...

Ja du Elisabeth.. förstår det är så himla mycket nu. Jag tycker inte alls det är så konstigt att du blir sjuk. Läser längre ner om kärlkramp och allt möjligt och att du varit en vända på sjukhuset..
Jag tror mycket beror på din ångest, din rädsla och allt nytt runt om dig.. det händer saker hela tiden förstår jag. Tur du har dina barn och att Jonas, din son som kan stå vid din sida i dessa situationer.
Jag bara hoppas ditt eländiga liv just nu får en lycklig och glad vändning.
Påsk eller annat.. bara du själv blir fri från dina krämpor:-)
Kramelikram

Anonym sa...

Hoppas att även du får lite kul i Påsk och att du blir bättre fort.

Anonym sa...

Jag förstår hur du känner nu med influeansan. Var sjuk förra veckan men det känns ju som man aldrig kommer bli pigg igen, att trappor kan vara så jobbiga. Försök bara att tänka på ingenting, svårt jag vet men det brukar funka. Hoppas att er påsk blir bra ändå. Kramm och krya åp dig!

bollebygdsbo sa...

Det är väldigt väntat att du skulle bli riktigt sjuk nu.
Du har äntligen kunnat släppa taget och då faller du innan du finner fast mark igen.
Mycket av din kropps reaktioner känner jag igen från de gånger då jag "varit stark" och "orkat" en massa. När jag sedan kan tillåta mig att slappna av lite så blir jag så sjuk och orkar inget. Förkylningarna avlöser varandra och immunförsvaret verkar vara helt borta.

Kanske kan några kramar från mig i Bollebygd värma dig lite.

Anonym sa...

Jag letar i minnet och i mina diktböcker. Söker en rad till lindrig. En rad som kan muntra upp och göra det lite lite lättare. Jag hittar inte det jag söker men hoppas att mitt besök hos dig ändå kan lysa upp om än aldrig så lite så i alla fall ett litet ljus.
Jag kan tänka att hela du nu reagerar på allt du gått och går igenom. Ingen orkar vara stark i evighet. Någonstans någon gång kommer det ut på ett eller annat sätt. Jag hoppas så innerligt att ni hittar ett gott fotfäste i er nya tillvaro. Att flytta kan vara en bra sak. Ett sätt att hitta nya stigar att trampa på. Och du börja i den där kören. Stor stor kram. Här kommer en liten näsduk att torka tårarna med när du har gråtit färdigt.

Anonym sa...

Kära Elisabeth, det blir bättre. Din kropp säger ifrån nu. Det har varit och är så mycket runt omkring dig av elände och depp.Då blir du mer mottaglig för baskiluskerna. Kroppen säger nej nu, den vill vila sig lite. Låt den få det. Vad gör det om du ligger i soffan i påsk, bara du blir bättre och hämtar krafter. Det är ju inge roligt såklart, förstår ju jag också. Men som du själv säger, ibland måste man gilla läget, för man har inget annat val. Man kan inte byta kropp precis:( Även om man många gånger skulle vilja kunna en sådan förvandling.
Varma kramar Nalle

Anonym sa...

Snälla släpp stressen - vad är det som du måste göra?
Om du tänker efter, vad är viktigast just nu?
Jo - att du blir bra, att Carolina mår ok.
Lite damm, småskräp och annat kan vänta.
SE väntar också - han blir glad när du kommer, även om det inte blir när du har planerat.
Sköt om dig och hämta krafter - låt påsken komma och gå om det skulle vara så...
Kram!

Christina sa...

God Natt vännen och krya på dig snart....
Kramkram

Eleonora sa...

Tassar in och säger God Natt och hoppas du ska få sova skönt så att du återhämtar dig. Kramar

Dubbelörn sa...

Usch för att bli knockad av flunsan... Tror du har hållt emot så länge för att orka med vardagen o nu så går luften ur.

Ta hand om dig o det är kanske precis det här du behöver. Att bara vara, vila o vara fullständigt onyttig.

Kryapådigkramar

Anonym sa...

Skuttar in och ger dig en vänsterarmsKRAAM!

Anonym sa...

Ta hand om dig ordentligt, du behöver vila! Påsk blir det på ett eller annat sätt, i år blir det på ditt och Carolinas sätt, och det behöver inte bli sämre!
Massor av kramar!

Unknown sa...

Usch för influensa, men vad gör man. Hoppas du snart blir frisk så du kan hämta krafter till de vardagliga sysslorna. Ta väl hand om Carolina och SE när du nu kan komma till honom.
Kram