tisdag 28 juli 2009

Lillebror..

... har varit här på besök idag. Han som jag brukar kalla för min lille kapten... han som, trots alla livshårda stormar, lyckats ta sig i hamn varje evigaste gång. Åtminstone hittills.
Han står mig mycket mycket nära... och för mig bjuder livet på stort de gånger jag får ha honom mitt emot mig vid köksbordet.
Jag hade inte så mycket att bjuda på... men kaffe och ostmacka var helt ok.

Carolina har bakat banankaka.

Mamma och pappa är hundvakt hos min syster i Övik. Min syster och andra bror är på semester på Gotland....

Jag har nyss vaknat efter att ha dippat på soffan i... säger jag inte! Mer än att det var mycket mycket välbehövligt! Å drömde att jag satt med en... vit tandprotes i handen, efter att alla mina tänder hade ramlat ut på vänster sida i munnen! (Men hur dum får en dröm bli egentligen...?)

Nu ska jag fika med Carolina...

.... och är det någon som kan hålla tårarna borta nu när Toralf och Teresia sjunger på Allsången? Inte då vi!! Helt suveränt...!!

5 kommentarer:

Nina sa...

Drömmar kan vara hur dumma som helst. Och urk för allsången...


Kraaaam!

trollmor sa...

Tack för ditt erbjudande, lät himla frestande.Denna vecka blir svårt ,mina föräldrar kommer i morgon och dom stannar nog över helgen.Har bakat och städat nu i dagarna två. Hinner inte riktigt med mig själv nu.Nästa vecka hoppas jag blir lugnare då kanske jag hinner smita iväg.
Nu är det dags att göra något kul igen, vi två.
Må så gott och många kramar.
ewa

Anette sa...

Men kära nån, en vit tandprotes!
Jag håller med Nina om att drömmar kan verkligen vara hur tokiga som helst. Själv har jag haft Zlatan på besök och han hjälpte mig att vika tvätt, minsann!

kramar

Unknown sa...

Hej min fina vän, kikar in hos Dig en sväng på dagen...lite ovanligt kanske, att jag skriver några rader då, nattuggla som jag mest är :-)

Vad mysigt med besöket du fick, och kaffe och macka är ju hur bra somhelst att fika på!

Tanddrömmar, brukar jag inte tycka om, har fått för mig att de betyder...knas, som död och sånt...men nu var det ju en protes, så då är det nog bara att fnissa gott åt den drömmen :-)))

Tack för att du berömmer mig för att jag ~hittar på annorlunda ord~...tänker inte på det så mycket själv, men inser att jag gillar det!
Det finns nog en slags frihet i användandet av orden då, kanske...som min bångstyriga själ dras till...tralalala, så spännande, enkla små ordvandringsstigar livet har att bjuda på, om man vill finna dem ~~~

STÖRSTA KRAMEN OM
från Eva

Eleonora sa...

Underbart att du har din lillebro att ha trevligt med. Som du vet är båda mina systrar döda och jag saknar dem mycket.