måndag 18 januari 2010

5 minuters paus...

... eller kanske blir det 10 nu.

Jag har rushat på med mycket idag... mycket för att vara mig iallafall. Papper som ska fyllas i, och tas med till arbetsförmedlingen imorgon, ringa och beställa tid hos en ny (!) läkare. Soc som ringer om ny tid på fredag. Tvätta, gå och handla, fika lite.... och däremellan gå ut med herr Pontus P i survädret.

Å som jag säger till henne på soc... jag måste lära om här också. Inte huvudstupa rusa in och göra allting på en och samma gång... utan hitta rutiner... såna där vardagliga rutiner som gjorde att det funkade förut.

För nu är jag helt slut på...


... men nu är pausen slut, och jag måste gå och hämta tvätten


Mamma åkt in på sjukhuset igen... jag vet bara att hon fått bröstsmärtor... och att hon åkte in akut. Får ringa pappa sen...

6 kommentarer:

Tussegumman sa...

Jobbigt med sådana dagar. Men det måste göras tråkiga och nödvändiga saker också. Nu är det dags för en unnardigdag Elisabeth. Du får belöna dig när du varit duktig det är viktigt. Ha det gott min vän! Många Kramar till dig och Carolina

Ewa sa...

Jaa det är helt rätt, du behöver skaffa dig nya rutiner. Rutiner som passar för nu...som gör att du undan för undan lägger det till vardagen så att du kan lägga till ännu fler nya och bra rutiner..På det sätt som du gjorde saker förr...så ska du inte göra nu. Men det är ofta så vi börjar när vi är påväg tillbaks...för det är ju bara det sättet vi vet.

Jag har ju gått igenom just det "att skaffa mig nya hållbara rutiner"...jag fattade inte för ca tre-fyra år sedan hur jag skulle "hinna" vila OCH jobba...eller orka med något efter jobbet...då jobbade jag två timmar per dag!

Men med learning by doing tankar, en hel massa vilja, en del backiga tider då man inser att -hm så kan jag INTE göra idag +de positiva saker som händer när man fixar det så går det bättre och bättre. Tro mig♥♥

Hjärtevarma kramar i massor

Eleonora sa...

Mycket att stå i hör jag, men du grejar det! Trist bara med din mamma som hamnat på sjukhus igen. Hoppas hon klarar av det hela den här gången också.

Tänker på dig och håller tummarna att allt ska gå bra. Kram

Di sa...

styrkekramar!

Lena sa...

Kikar bara in och överlämnar en liten kram. Hoppas det är bra med dig och alla runtomkring dig!

Gammal Kärlek sa...

Hoppas det är bättre med din mamma...och att du också har det så gott du bara kan i din dag...

Kram ~ Eva