tisdag 3 juli 2007

Hemma igen...


... vi är ganska trötta! Nu ska vi/jag se Allsång på skansen och Morden i midsomer... varva ner lite!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem!!!

Förstår att ni är trötta och nöjda. Här ska vi oxå se på morden i midsomer!

Kramar på dig!!!

Anonym sa...

Ja, jag är ju lite trött oxå som skriver min bloggadress som gnallspikarochgnallspikar... Så gnallig brukar jag väl ändå inte vara....

Anonym sa...

Ha det så skönt i soffan!
Det var bara kul att "åka" med på er resa!
Kram på dig/er!

Anonym sa...

Välkomna hem från er lilla tur.. trevligt att följa er på resan.. hoppas ni haft det någolunda bra i alla fall.. visst är det skönt att komma hem i sitt eget igen.
Morden i Midsommer ser jag alltid liksom Allsången.. på sommaren är det lite kul, då så många engelska deckare visas.. älskar dessa.
Ha de gott elisabetan:-)
((Kram))

Anonym sa...

Hej elisabeth, Ja det tillhör de eviga frågorna verkligen

Jag personligen tänker nog att vi måste välja Gud för att få komma till himlen. För så står det. jag tror ju att Bibelns ord är sanna. Och utifrån det tror jag att människan måste söka Gud och tro att Han finns och medan vi lever det här livet. Sen när vi dött är det försent att välja.
Om Gud skulle bestämma voore kanske bäst. Men det tror jag inte att han gör, däremot står det om att han ensam utrannsakar mäniskans innersta djup.

Nej hör och häpna, alla vill inte till himmelen

jag ett litet stycke hängde jag med

kramis tillbaka sofia

Anonym sa...

Välkommen åter! Tack själv för fina och uppmuntrande kommentarer. Dem betyder mycket mer än jag vågar erkänna.
Cyberkram!

Christina sa...

Välkommen hem vännen!
Har saknat dig skall du veta...
Åhh så trött han ser ut...
Så många fina foton du har satt in, ser så mysigt ut där.
Ha det riktigt gott idag
Kram

Elisabeth sa...

maria: Tack! Kändes som om vi varit borta i 14 veckor nästan! Helt slut! Du är absolut ingen gnällspik...! Ha det gott.. Kram..

åsa: Vad skulle man göra utan soffa? Kram..

pialotta: Tack! "Borta bra - men hemma bäst", stämmer nog ganska bra..! Håller med dig om att engelska deckare är toppen!! Ha det gott du med.. Kram..

sofia: Jag håller inte med dig! "Måste välja Gud", skriver du.. ja, men alla som inte gjort ett medvetet val då, eller medvetet sökt Gud... vad händer med dem? Kanske väldigt snälla och goda människor för övrigt - men som inte vet vad de ska tro..! Kram..

plupp: Tack-Samma här-Kram..!

christina: Tack snälla! Jag är ingen mästerfotograf... men det får bli som det blir..! Saknat dig också, och hoppas du mår bra? Kram..

TILL ALLA: Från det allra allra djupaste av mitt hjärta - TACK! Tack snälla ni för att ni finns, att ni följer med mig på resan, för era kommentarer som gör vägen lite lättare att gå! Som jag sagt tusen gånger förut, och jag säger det igen... ni är alla livlinor för någon - ni är det också för mig! TACK snälla ...

Anonym sa...

Välkommen hem! Har varit in och försökt att kommentera, men inte förstått hur jag ska göra...förrän nu tror jag...inte så bra på det här med datortekniken..lite av en analfabet faktiskt..
Hoppas att ni har haft det bra på resan, har sett en del av det.
Såg också Morden i Midsommer, och den var riktigt bra igår! Kram på dig!

Elisabeth sa...

trollpackan: Tack! Ja, teknikens under är inte min specialitet heller.. men vi får göra så gott vi kan! Håller med.. Morden i midsomer var bra igår... Ha det gott.. Kram..