söndag 15 juli 2007

Ingen vidare mening...




....med att uppleva intressanta saker som
översvämningar, om man inte har någon att
dela dem med.

En riktig, och viktig tanke av en björn med en "mycket liten hjärna". Att inte ha någon att dela sina upplevelser med, eller att inte ha någon att berätta det för... det är att vara verkligen ensam....



Söndag....

Vaknade, av ren förvåning tror jag... över att jag överhuvudtaget hade somnat! Vad är det för knäpp knopp man har fått som blir klarvaken så fort man nästan bara tittar på sängen? Nåja, nu var jag vaken... Pontus P var överlycklig över det... SE kom med kaffe... SOLEN sken... kan man begära mer av en söndagmorgon......?

Jonas hade redan parkerat sig i solläge på uteplatsen... med melodikrysset! SE ute och "donar" med blommorna (riktigt vad han gör vet jag inte.. men han är på bra humör och det är det viktiga...) och rönnbärsträden.

Carolina och jag tog en promenad till myrona. Hon behövde affischer till sitt rum... tog en fika på Coop och njöt av solen..

Middag - helstekt kottlettrad med sås och kokt potatis - inte så tokigt!

Svärmor ringde... hon hördes lite trött... hon hade stått och skalat potatis i 2 dagar (för marknadsgäster på Filadelfia matservering..) så det var ju lite förståeligt! Men... "det kan ju hänn att dom ring och vill att jag ska komma å skala mer pären"... sa hon, och jag visste ju att hon mer än gärna skulle ställa upp, oavsett trötthet. En liten underbar svärmor, som trots sina 75 år vill vara med och göra så gott hon kan!

Carolinas kompis Frida dök upp en stund.. (De har kommit ifrån varandra sen vi flyttade ifrån huset på Gärdesvägen... så jag förstår att Carolina blev glad!)

Jonas åkt iväg på "galej"... och lille David åkte iväg på semester med sin morfar och mormor. Fick en STOR kram innan han åkte, med löften om att han skulle knäppa kort "på nåt", som han sa!

Carolina och jag hade ju planerat för en mys-kväll tillsammans... men hur gör man det här hemma? Vi kan ju inte lämna SE utanför... så är det ju bara! Så det blev en familjekväll med filmen "Love actually", lite godis och ostkrokar... (SE hade svårt att hänga med i filmen.. rätt som det var sa han: " Ja, det där är rulltrapporna i STOCKHOLM dom har ja åkt, stupar rätt ner!" "Nej, men det där är nog rulltrapporna i England.. tror du inte?" sa jag. Inget svar...)

Det blev ju inte riktigt som Carolina hade tänkt sig med våran "mys-kväll", men det kommer säkert fler tillfällen... alldeles säkert!

Pontus P och jag är lika trött.... (men det håller på att "gå troll" i det här med att kunna sova nuförtiden...åtminstone för mig! Pontus P... han däckade direkt!!)
Roligt idag: SOLEN, david-kramen, stunder med mys...

Mindre roligt idag: sovet, rena elakheter, myskvällen...

Tips: till mig själv måste det bli... du är stark - bär själv!


Till alla mina livlinor: Vänskap - att inte behöva fästa på pränt hur det är - ni förstår ändå... TACK alla från mitt innersta...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas på en bra dag för dig idag med guldströssel!!!

Har haft svårt att komma ut på nätet idag och därför gett upp lite och tagit tag i badrummet istället...

Har skickat ett mail till dig men det kommer ett till, blev störd, telefonen tingde, smeten väntade och ja, du vet...

Elakheter? Missade jag något i texten??? Vad är de för något eller för någon???

Stora kramar på dig och ge en till C oxå!!!

Anonym sa...

Å vad jag inte vill att du ska bära själv!!! Jag lider med dig och C. Önskar så det fanns något jag kunde göra. Vill skriva mer "personligt" är min mail gisan71@hotmail.com. Kramar...

Anonym sa...

Jo,solen kom fram lite till slut här,men jag känner mig mest olustig just nu......vet inte varför (har inget att klaga på egentligen)

Reagerade oxå på det där med elakheter,.........är folk så jävliga!

Ni har det verkligen tufft nu,du och dottern.(jag saknar de rätta orden)
Hoppas det blev en ok myskväll åtminstone!
Fikan i solen lät mysigt!

Ha en skön söndagkväll!
Bamsekram på er!

Christina sa...

Låter mysigt med fikan i solen.
Här hos mig har det varit sol hela dagen...
Önskar dig en skön söndagskväll
Kram min vän

Anonym sa...

Jag önskar er allt gott och hoppas du får ny kraft inför veckan som kommer/Styrkekramar från Tussegumman

Anonym sa...

Du har fattat helt rätt!
Tack så mycket för dina ord!
Kram och natti när det blir så dags!

Anonym sa...

Så rätt den lilla björnen tänker....Jag känner mig verkligen så där ensam när jag inte har någon att tala med om vad som händer......Därför är ju bloggen en gudagåva, för någon "lyssnar" ju i alla fall:)Skönt med sol för er....Så tråkigt och jobbigt för er att ni inte ens kan ha en myskväll.....Måste vara så jobbigt att ha det så. Men jag tror ändå att C har en riktig mysmamma som verkligen gör sitt bästa. Det känns så i alla fall. Ha en riktigt skön kväll nu gumsan....Kram.

Anonym sa...

Livet som vi andra lever runt om dej liksom tappar mening.. när man läser hur du verkligen ger allt av dig för att alla ska må bra.. Sova.. nä du samma här. Ögona liksom piggnar till sig och den där sängen kan kalla så mycket den vill:-)
Jag har inte haft några som helst problems här med sidor och internet idag.. lustiga saker kan hända ibland..
Tack snälla du för dina omtankar.. visst är du en av mina livlinor oxså.
Som du märker skriver jag min blogg sent i de flesta fall..
Stor kram till dej o natti när det är dags.

Elisabeth sa...

maria: Kan det vara virus i cyberrymden? Man blir lite galen när det händer..! Nu vet du..! Kram..

gisan:Tack snälla! Men så är det nog för de flesta.. vi måste nog bära våra börder själva, men det är klart.. lite bärhjälp är aldrig fel... Kram..

sickan: Härligt att du åtminstone får LITE besök av solen.. ni har verkligen inte haft mycket sol därnere..Elaka människor finns det gott om här i världen.. Kram..

christina: Vi kanske får dela med oss av lite sol till dem som inte fått se så mycket av den... Kram..

tussegumman: styrkekramar till dig också.. hela veckan Kram..

åsa: Ja, då förstår jag hur många av dina dagar ser ut.. åh, vad trist, och jobbigt förstår jag.. kram..

annika: Precis så känner jag det ofta också! Bloggen i sig är en livlina - men det är dina, och alla andras värme och omtanke som bär en vidare...! Dina barn har också en "superduper" mamma.. (Carolina ord..) så är det! Kram..

pialotta: Tack.. bara att nån ser att man försöker, betyder så mycket!(I en värld där många inte ser nåt alls!) Att skriva sent ... ja, det är rätt vanligt här också! Hoppas verkligen att ni alla mår bra - du har det ju också lite tufft nu.. Kram