fredag 15 maj 2009

Många tänk...

... får snabbt stoppas undan. Men de har ju en benägenhet att att poppa upp ändå, precis lite som dom vill, och när dom vill.
Som nu... när jag gick på konsum... så kom en sådan där stoppaundantanke farande från ingenstans. Än fast jag hade Nat King Cole och "You are my sunshine" i hörlurarna....

"Tänk om du inte skulle få minnas det som du bär närmast närmast hjärtat... att du inte skulle få minnas och känna kärleken du har till Carolina...." tänkte jag.

Å jag kände paniken komma... kräkrädslan... förlora henne.... men Gud... jag höll på att börja gråta där vid övergångsstället.
Ja, men... blev jag inte bara lite galen på mig själv... hur dum får man vara egentligen... fort fort fort bort med det tänket. Tänk på mjölk och ostbit istället... tänk på att ni ska mysa ikväll... ja, tänk på.... vad som helst. Tänk på allt som inte gör ont, och som bevarar det braa just nu!
Det gick bra... den här gången också.... men det är en ständig kamp med dessa stoppaundantankar!

Men nu har vi fikat lite tillsammans.... och det blir en bra kväll. Med mys.

1 kommentar:

Eleonora sa...

Nähä stopp och belägg - dylika tankar är förbjudna! Bara glad och roliga ska dom va´!!!

Panikkänslor är otäcka men du är nog litet "liten" just nu, annars hade du inte reagerat som du gjorde där på övergångsstället. Jag har sagt det tidigare - och tillåt mig upprepa "Ta inte ut någonting i förskott - var glad och tacksam för allt det fina du har just i nuläget!" Om du kan - försök skingra dylika tankar.

Med dig är jag alltid, och kramar skickar jag varje gång jag skriver och dessutom är du i mina tankar - varje dag! Kram kramis kramisar