måndag 15 februari 2010

"Ja, moddulera"...... har jag sjungit för Carolina ikväll. Vi firade hennes födelsedag ikväll... istället för imorgon, då hon ska ut på någe äventyr med kompisen Ina.
Så med en bakelse från Mecka, och ett fint armband från HM, så blev det en riktigt mysig och fin födelsedagskväll ändå.
Sen sjöng jag ju faktiskt det mesta av "ja, må du leva" med rätt ord... än om jag nu inte kunde låta bli att fjanta till det lite med "ja moddulera" en gång också...

Som alla mammor så vill man ju ge sina barn allt, och speciellt på deras födelsedag. Nu vet ju Carolina att vi inte har möjlighet till så mycket just nu.... men en dag, gumman... då ska jag ge dig hela världen!!!
Eller åteminstone lite av det som stod på din önskelista... har jag bestämt.

..........

Sen kan jag meddela att jag är handikapad!!!! Helt och fullt... och det går knaggligt att skriva.
För den här Elisabeth hon är ofta klumpig och ser sig inte för... och det var väl orsaken till att det gick som det gick idag, gissar jag.
Jag drog igen ytterdörren.... och, på någe helt makabert otroligt ointelligent sätt... så lämnade jag kvar pekfingret i dörrspringan!!!!

Ja, men... tror ni jag dog, eller?????

Ja, kanske inte dog... men nåt åt det hållet kändes det iallafall. Jag vrålade rakt ut... Pontus P blev så rädd så han hoppade upp och kröp ihop i sin korg... och jag... dumjag... ställde mig och slog på köksbänken!!!
Å DET blev ju så mycket bättre... å jag måste ju ha hörts i hela huset! Ja ja, för att göra en lång historia kort... det gick över det värsta... jag spolade kallvatten på fingret... och övertygade Pontus P om att det var bra nu...

... och Carolina höll ju på att dö av skratt när jag sen berättade det!!! Hon brukar göra det när jag klantar till det så här... och sen hon övertygat sig om att man inte dog. Hemskt kul... var det då inte... bara hemskt!

Å jag har forfarande rätt ont i pekfingret!! Dumjag...

20 kommentarer:

Eleonora sa...

Vilken tur då att fingret inte gick av!! Kommer du ihåg att jag gjorde samma manöver förförra sommaren då jag satt fast i bildörren - och fick åka och sy ihop finger rakt genom nageln??

Det tar nog tid innan fingret blir sig självt igen, men vilken tur att det inte blev värre skada. Sköt om det lilla fingret och god bättring önskar jag så klart!

UllaMona sa...

Gratta Carolin från mig!!!

Måste le lite jag åxå åt din beskrivning av "olyckan" med pekfingret.
Kram

Ruta Ett sa...

Hoppas att C får en härlig födelsedag!
Ajajaj, så ont det gör. Precis så gjorde jag på nyårsafton, och det gör så ont att man nästan svimmar - och länge efteråt.
Stackars dig!
kramar

Isabelle sa...

Aj aj aj! Så där brukar jag också reagera :) Ilskan över att ha klantat sig och förtvivlan över smärtan brukar få utlopp på de mest märkliga sätt ;) Låt fingret vila ett tag så läker det snart. *ssshhhhsss* (blåser lite så det blir bra:)

MEGASTORT GRATTIS, BALLONGER OCH SERPENTINER TILL CAROLINA!!

Lallis - liv och leverne sa...

Tur att det inte gick värre, gumman!
Och grattis till Carolin.
kram Lallis

Pia sa...

När jag läser din blogg och kommer till delen då du klämmer fingret kryrer jag ihop och ropar NEJ! Känner hur ont det gör, och sen när jag läser vidare kan jag inte låta bli att le :). Du beskriver så bra, så det känns nästan som jag är där och upplever detta själv :). Har inte skrivit några kommentarer på ett tag;men jag har varit in och läst och du finns ofta i mina tankar...Kram

Musikanta sa...

Grattis till Carolina på 19-årsdagen. Hon är jämnårig med mitt näst äldsta barnbarn, som också är en flicka. Härlig ålder!

Hoppas ditt finger mår bättre, otäckt att klämma sig...
Kramar/M

Bittan sa...

Hej vänner

Hoppas att ni har det bra....Skickar grattis här igenom till till Carro har grattat henne på faccebok men gratta henne från mej i alla fall

trollmor sa...

Aj vad ont det där lät ! Hoppas det känns bättre men sånt brukar göra ont.Oj vad han skulle bli rädd stackars Pontus P.
Hälsa Carolina så mycket och ge henne en grattiskram i från mig.
Tänk hon är stora damen nu.Antar att du som jag inte känner dig ett dugg äldre än tjugo men barnen blir så ruggigt gamla fort !!!
Ja här rusar det på och jag har svårt att få tiden att räcka till just nu. Fattar inte varför. Det är som att det går långsammare ju äldre man blir med att fixa o ordna saker. Nu skyller jag på att jag går så sakta (ha ha ). I morgon doktorn för min eländesfot. Nu ska jag slå näven i bordet (inte foten )ochse till att en ordentlig utredning görs annars vet jag inte vad.
Må så gott och var rädd o försiktig med dig.
Masssor av kraaamar, ewa

~mormorshem~ sa...

Grattis Carolina ♥

Och så hoppas jag verkligen att ditt finger blir bra snart Elisabeth. Så det kan bli...!

KRAM ~ Eva

Ewa sa...

Tack för din underbara blogg!
Hoppas fingret mår bättre...
o Du gratta din goa dotter på födelsedagen! Hoppas hon haft en härlig dag!!!
Då jag har en underbar släkting som gått igenom en del av vad du berättar om din vardag så beundrar jag dig o henne väldigt mycke... o undrar var ni får Er kraft ifrån??
Massor av kramar till Er
Ewa

Christina sa...

Jag tänka mig vad ont det gjorde, själv har jag gjort de i en bildörr en gång. Du vad härligt att ni fick lite födelsedagsmys...egentligen så är det mest värdefulla att ha en mamma som bryr sig och älskar.
Önskar dig en bra onsdag

Tussegumman sa...

Många grattiskramar till Carolina på födelsedagen önskar Tussegumman

Kersti sa...

Stackare. Det som gör så himla ont att klämma sig. Aj aj så synd jag tycker om dig. Hoppas att det blir bättre fort. En kram till dig och ett grattis till Carolina skickar jag med.

bollebygdsbo sa...

Hur är det med ditt finger?
Saknar dig lite här på bloggen.
Kram

kajsa sa...

STOR grattiskram till din fina prinsessa! STOR kram även till dej! Har läst en massa och suckat...Du är en mkt stark människa och en mkt fin förebild för din dotter!

Lena L sa...

Nej men usch, stackars dig och stackars finger. Hoppas det har blivit bättre nu!

Stort grattis till "dotra" också, även om det kommer liiiite sent. Men så är livet just nu, jag hinner inte med och känner mig ständigt lite efter!

Stor kram och pffuuu pfuu (blåser på fingret!) ;-)

Eleonora sa...

Hur är det med dig och speciellt hur mår ditt pekfinger?? Hoppas allt är ok. Kram kram

Annelie sa...

Hallå!
Dina kompisar saknar dig, vart har du tagit vägen ;)

Samtal från min trädgård sa...

Jisses, hur är det med fingret nu då? Inte brutet eller något?
Gratta Carolina, även om det är lite försenat och säg att hon har världens bästa och klokaste mamma.
Vad glad jag blev när jag läste att du hade gått till Röda Korset och frågat om att få vara där ett par timmar.
Kram till er.