torsdag 18 juni 2009

Soc...

... ska jag träffa nu på morgonen. Känns konstigt.... att jag blev så ensam när livet började rasa, att någon nu ska få betalt för att umgås med mig. Sorgligt egentligen...

7 kommentarer:

Nina sa...

Kraaam!

Hoppas ni kan få en fin midsommar!

Isabelle sa...

Förstår att det känns konstigt, sorgligt och rent ut sagt för jävligt. Men vet du. Jag tror att det kan bli något väldigt bra av det. Jag håller tummarna för det.

Stora varma omtankeskramar!

trollmor sa...

Här har du en som inte tar betalt för att träffa dig.I alla fall så vill jag att ni ska vara redo kl 12.00 på midsommardagen.
Som sagt kläder efter väder.Avslöjar nu vad det är vi ska göra. Vi ska på roddtävling mellan byarna häromkring och det brukar vara trevligt att titta på.
Sedan så åker vi hem till mig där vi sedan äter middag.Sedan kanske vi åker o tittar oss omkring lite eller vad vi kan hitta på det lämnar jag lite öppet.
Kör er sedan hem på kvällen.
Låter det ok?

Kramis ewa

Anonym sa...

Jag skulle mer än gärna umgås med dig utan betalning!
Hoppas du och Carolina får en skön midsommarhelg!
Kram Bodil

Lena L sa...

Se det positivt, att vi ändå har ett socialt nätverk som finns till hands när det kniper! Och det är klart att vi ska använda oss av den hjälp som finns när vi behöver den. En kurator eller psykolog är ju heller inte till sämre hjälp för att de får betalt för det de gör...

Må solen lysa över er i midsommar! Kram!

Ancan sa...

Vill bara önska dig och din familj en lugn och mysig midsommar - tänker på dig!

Laila sa...

Jag kan förstå att det känns som ett nederlag... Men tänk på att det kan bli en underbar vändning.
Som jag önskar att du fanns närmare♥