tisdag 3 april 2007

Från tårar till Ally ....

Jag grät i duschen idag! Varför gråter jag alltid i duschen?? Antagligen så är det min alldeles egna stund när jag står där, och ingen kan se min sorg bakom duschdraperiet! Jag grät för tanketråden som kom: älskade, jag kan inte följa med dit du ska resa nu!

Usch och fy...nu blev det deppvarning! Vi vänder bladet!

Hur har dagen i övrigt varit??

Min läkare ringde på morgonen - hade som vanligt ett längre samtal med henne! Fortsatt sjukskriven!

Morgonfikat som vanligt hos mamma och pappa! Hon hade återigen blött näsblod och nu såg hon ganska orkeslös och blek ut - fast hon försökte skoja bort det! Men jag blir orolig!! Hur ska detta sluta? Blir hon inlagd igen? Hörru Gud, jag tycker det räcker nu!

Sedan liftade jag och Sven-Erik med pappa till geriatriken. Sven-Erik skulle lämna ett blodtryck för att se om blodtrycket hade gått ner! Sköterskan frågade Sven-Erik lite försynt: Jaha, vet du varför de vill ha ett nytt blodtryck då? Nja, du jag mått int veta, svarade han småskrattande och sökte samtidigt min blick. Jag sa bara att de vill kolla att han inte ligger för högt! Blodtrycket var 152/88, vilket jag tror var ganska bra!

Sen tog vi bussen ner på stan! Det brukar inte vara så mycket folk på måndag förmiddag så jag föreslog att vi skulle gå på Clas Ohlsons! Sven-Erik ville gärna göra det! Vi gick där och tittade på alla prylar som fanns en bra stund!
Magen började kurra så vi gick och åt lunch! Vi njöt av att bara sitta tillsammans, äta gott och titta lite nyfiket på gästerna omkring oss! Himla trevligt!

Tog bussen hem!

Svärmor har köpt en ny kaffebryggare! Den gamla hade visst blivit helknäpp...

På eftermiddagen blev det fiskpinnar då lille David kom på middag!

Soffade mellan 18 och 19 ....... med Ally!
Ally McBeal (hoppas jag stavade rätt nu!) är min favoritserie just nu! Jag gillar verkligen den galna tjejen - som gör nästan allting på fel sätt, men som ändå får till det innan slutet! Hon får mig att skratta och se livet ur ett litet annorlunda perspektiv!

Carro och jag avslutade kvällen med lite tända ljus, fika och tjejsnack! Behövde vi!


Roligt idag: Sven-Erik och jag på stan! En stund att bevara i mitt minne!
Mindre roligt idag: Mamma, som såg så svag ut! Hon ringde ikväll och sa att imorgon åker hon nog till sjukhuset! Hon känner att hon inte orkar ...... och ber mig ta hand om pappa när hon är inlagd? Självklart, svarade jag!
Tips: Se Ally om ni vill njuta lite av galna tjejer men med hjärtat på rätta stället! Vi behöver alla lite galenhet och inte ta oss själva på så himla stort allvar jämt!!


Tack idag också alla mina livlinor .....

5 kommentarer:

Anonym sa...

jaa du elisabet jag förstår att du gråter i duchen och det är bra att du kan göra det , annars skulle nog anspänningen bli allför svår.
Stackars dig och stackars din lilla mamma som är så svag.
Det borde verkligen räcka nu...
( tips till coutchen där uppe)

Anonym sa...

Ja du syrran,jag vet hur du har det,och i hjärtat,är jag med dig i det du går igenom.Du har mycket att tänka på,du vill vara snäll å ställa upp,men vem har sagt att DU ska orka allt då???Faller du,vad händer då???Så ta`t lugnt,andas,å känn att vi är många som stöttar dig.

Love Po

Elisabeth sa...

-pyrobritt: ja, jag har skickat en besvärsinlaga dit upp!

Elisabeth sa...

-anonym: Tack för de värmande orden! Men jag är stark som en oxe! Jag har hittat en ganska bra teknik som fungerar, iallafall just nu: Bryter ihop lite 5%, och går sen vidare 95%!
Kram!

Anonym sa...

Jag älskar också Ally! När jag studerade samlades vi studiekompisar i någons krypin, såg och skrattade. Serien handlar om verkligheten, men dem skruvar till den så plötsligt inser vi hur ironiska och fjuttiga våra problem oftast är.