fredag 6 april 2007

Glad Torsdag på er ......





Låt oss gå och hälsa på allihop, sa Puh. Vi ska gå för att det är torsdag, och vi kan önska dem alla en Glad Torsdag.

En hälsning som jag nog aldrig hört eller sett tidigare - förutom då i Sjumilaskogen! Vi skickar varje år tusentals högtidshälsningar till vänner och bekanta: jul, påsk, nyår, halloween och födelsedagar! Bara för att det ska vara så! Har man inte skickat de obligatoriska högtidshälsningarna (speciellt julkorten), så får man dels dåligt samvete, och sen får man minsann höra det från alla dem som hade förväntat sig att få ett! Visst är det en vacker tanke att skicka hälsningar till nära och kära - men varför bara i samband med högtider? Skulle det inte vara trevligt om det damp ned ett fint kort i brevlådan där det stod: Glad Tisdag?

Skärtorsdag idag....

Tog den sedvanliga promenaden till mamma och pappa! Tog med kaka till kaffet idag! Helt plötsligt började hon blöda näsblod igen! Pappa skämtade och sa: ja, nu du morsan kan jag kalla dig för "tuss-britta! Ett litet skämt som jag vet döljer mycket oro för henne! Hon skakade också så mycket idag så pappa fick hjälpa henne med kläderna! Det är så synd om henne - tänk att inte klara sig själv och hela tiden bli mer och mer beroende av andra! Mamma lilla!



Nu blev det nåt galet med resten av det jag hade skrivit .............. åh, vad jag blir tokig!! Jag kastar snart ut den här dumma, dumma burken! Vad gjorde jag för fel nu? Nåja, jag orkar inte skriva mer nu ........ det är en dag imorgon också!

GLAD TORSDAG








2 kommentarer:

Anonym sa...

jag brukar lyssna på " äntligen morgon" med adam alsing och gry forsell ( älskar adam alsing) och där önskar dom alltid varandra " go Måndag eller " go tisdag och det låter så trevlig så du har verkligen en tanke där...håller med dig

Anonym sa...

Klok tanke! Glad söndag!