onsdag 4 april 2007

Ingelos a´ngelos



En liten lustig rubrik! Den betyder för mig Sven-Eriks ängel! Någon vidare förklaring behövs inte, mer än att ordet ängel kommer från det grekiska ordet a'ngelos som betyder budbärare.
Den vackra änglaflickan är nog helaIngelos a´ngelos?
Tisdagar är alltid trista: helgen har gått förbi och för många vardagar kvar till nästa!!
Som vanligt så tog jag en promenad upp till mamma för att se hur hon mådde idag! Hon såg ganska "ämlig" ut, dvs blek och trött! Drack kaffe och försökte peppa henne...
Sen skjutsade pappa mig till affären för att storhandla! Han hjälpte mig att packa varorna och sa sedan lite oroligt: hade du pengar? Älskade pappa, vad jag är glad att du finns!
Tvättade och städade (sånt man måste göra på tråkiga tisdagar!).
Svärmor ringde! Vi pratade bl a om våren och släkten. Hon sa: Å Björn ha stige opp...! Jaha, vilken Björn? (Sa jag dumt och undrade om hon menade min svägerskas man!?) Ja, han som ligg under backen! Jaså, säger du det! ( Borde jag ju ha förstått!) Sen fortsatte hon: Å han har fått jobb hos lappa!! (Nu blev det helt fel i min hjärna; har björnen fått jobb hos lapparna??) Men som tur var kom jag ju ihåg att vi hade pratat om en släkting till Sven-Erik just innan björnuppstigandet kom på tal! Det var släktingen som hade fått jobb hos lapparna!! Puh!
Måste jag säga att jag log en bra stund efter det samtalet? Att prata med henne är verkligen en lisa för en sorgsen själ!
Sven-Erik var trött idag! Sovit och sett på TV mest hela dagen! Ett av hans favoritprogram handlar om byggande av motorcyklar - och då får man absolut inte störa honom! Så kl 13.00 varje dag "jobbar" han (säger han och har fullständigt koll vilken tid det börjar). Jobba på du gubben! Jag mår bra när du mår bra!
Middag som vanligt! (Kunde man få lite middagstips? Jag har idétorka!)
Ally som vanligt!
På kvällen kom min bror Fredrik och hans tjej Carmen hit och fikade! Det var verkligen himla kul! Dels för att de kom naturligtvis, men också för att Sven-Erik satt med hela tiden! Nu för tiden går han ofta ifrån när det kommer någon! Men han satt med och pratade, lite mer fåordig bara! Jag märkte att han tyckte det var kul att prata med Fredrik!
Roligt idag: Svärmors samtal! Hon är bara underbar! Tack igen!!
Annat roligt idag: Fredrik och Carmens besök!
Mindre roligt idag: Att mamma inte får vara frisk, och inte min svägerska heller!!
Tack alla mina livlinor för hjälpen idag; små och stora saker som gjorde att jag klarade av den här dagen också!




















































1 kommentar:

Anonym sa...

VILKA UNDERBARA BILDER::!!!!
nalle puh är ju för underbar och du skriver såååå bra.