onsdag 4 april 2007

Min pappa STAL något till mig idag....

Det var något av det vackraste han gjort för mig....!
Att en pappa på 72 år kan sitta på en offentlig inrättning och läsa en tidning, se en artikel om PMS-besvär, tänka på sin dotter, och snabbt riva ut 4 sidor som han sedan stoppar ned i kavajfickan - vad vittnar det om? Är det inte kärlek, säg?
Jo, men visst har du haft lite kvinnoproblem? Sa han lite försynt samtidigt som han vecklade upp den hopvikta artikeln!!


Onsdagen blev en bra dag .....


Var uppe med tuppen som vanligt! Har inte sovit så bra! (Men jag har vant mig nu ...)

Som vanligt tog jag en promenad upp till mamma och pappa! Mamma såg faktiskt lite piggare ut idag! (Tack Gud! Vi tar väl en dag i taget här också....?)

När jag kom hem ställde jag in de snart utblommade påskliljorna på toaletten!! De luktade helt enkelt "piss"! (Får man säga så?) Vet inte vad jag ska göra med dem?! Spara lökarna eller kasta alltihopa??

Fredrik kom! Bjöd på kaffe! Han pratade mest med Sven-Erik om motorcyklar och bildäck och lite andra kill-viktiga saker! Han är lite "go" min bror (ibland)!

Sven-Erik "jobbade" som vanligt kl. 13.00 vid TV:n

Mamma ringde och sa: Bjuder du på kaffe?
Jag blev så glad när de kom! En LITEN indikation på att hon var lite starkare idag! Dom blev inte här så länge dock! Såg att Sven-Erik var lite trött, men han satt med och fikade. När de hade åkt gick han och tog en siesta! Det gjorde han alldeles rätt i!

Lille David kom förbi och gav oss ett egenhändigt komponerat ägg som han hade gjort på 6-års! Blir man glad, eller?

Ringde svärmor! Hon hade haft storfrämmande idag..... "du vet, Bosse från Övik", sa hon! (Å det visste jag ju!)

Middag och sen Ally!

Fick ett sms från Carolina: Du är världens bästa mamma och jag älskar dig jättemycket! Tack lill-kajsa! Blev så himla glad över det också!

Roligt idag: Mamma piggare! Pappas "stöld"! Sven-Erik o Fredriks killsnack! Ägget från David. Carolinas sms. Alla glada påskhälsningar på mobilen!
Mindre roligt idag: Aldrig mer påskliljor!!

Tack alla mina livlinor.... (vet ni att utan livlinor så drunknar man....!?)

1 kommentar:

Anonym sa...

åh vad roligt jag skrattar trots att det gör så ont i halsen så jag inte borde..
Igår kväll kom nämligen jag på sökandes vid datorn att jag nog har lite "kvinnoproblem"...hihiih vi kanska kan bilda nån slags klubb
och påskliljorna mina dom står på balkongen piss var ordet sa bill...köpt dubbla gula sa bull jätte vackra..