onsdag 25 april 2007

Så är det....



... och det är något jag alltid bär med mig! För den person som jag är idag är på något sätt ett resultat av alla de möten jag har gjort här i livet! Både på gott och ont! Förhoppningsvis har jag ändå lärt så många bra saker, att jag idag är så bra JAG kan bli! Sen blir man ju aldrig fullärd! Men kanske är det inte meningen heller...! Livet är kanske ett livslångt lärande?

Tisdag idag (men....va? Nu igen? Så trist!!)

Men det blev en ganska bra tisdag, trots allt!

Steg upp strax efter att jag gått och lagt mig! (Kändes det som...!)

Var hos frissan 08.30. Hade beställt tid på "Börjes klippstuga" för att göra slingor! Egentligen en herrfrisering dit Sven-Erik brukar gå, men efter att ha insett att de också har "tjejfix" där så beslöt jag mig för att prova! Om inte annat så för prisets skull! Det är stor skillnad mellan att betala 1500 kronor på "Catwalk" och 750 på "Börjes"!! Jag blev helnöjd med slingorna!! Hit ska jag gå fler gånger...!

Sven-Erik med Pelle idag också! De hade åkt på Clas Ohlssons och K-Rauta! De hade även varit och fikat på NK! Jag pratade med Pelle sen - och allt hade gått bra! Sven-Erik har berättat 13 gånger att han har varit på K-rauta! Så det var nog en höjdare!

Gick till mamma! Hon hade ont i huvudet idag! Hon sa att det troligtvis berodde på hennes skakningar! (Vi har det i släkten..!)

LJUVLIGT VÄDER IDAG......

Tog bussen ner på stan för att vi skulle lösa ut Carolinas nya glasögon! Men bågen var inte bra, Carolina var inte nöjd, så optikern fick bakläxa och får göra om det... !!

Strosade en stund på stan! Carolina skulle träffa kompisar, så jag fick gå ensam... ganska skönt faktiskt!

- Provade parfym Clean, Ultimate! Åh, den doftade bara .... ljuvligt! Har haft den förut - men nu har jag flera parfymer sen tidigare så... jag kanske köper den år 2027 istället ?! Sen...750 kr!! Det är lite mycket tycker jag !

-Köpte lite underkläder och strumpbyxor på rea-på -rean!

-Köpte hallongodis på "Tehörnan"! Den lilla vackra påsen med rosa rosett, innehållande många hallongodisar blev min färdkost på bussen hem! Så när jag steg av bussen var påsen tom - och jag lite mindre "ihjäl-svältande"! Så blir det ibland..!

Middag och Ally (IDAG hela 10 minuter med Ally...!)

TV-zappade (och missade INTE Ugly Betty!)

Roligt idag: frissan, K-rauta, ljuvliga vädret, Clean, Ugly Betty..

Mindre roligt idag: Mammas huvudvärk, optikern...

Tips: Unna dig lite godis ofta!

Till alla mina livlinor: Att göra något för någon annan, är den högsta formen av kärlek....

4 kommentarer:

Christina sa...

Kul när man blir nöjd med håret för dt är viktigt.
Du verkar ha haft en fin dag och hoppas att det blir fler fina dagar för dig.
Kram

Anonym sa...

ja det är underbart som man summerar som du just gjort...skönt och bra för dig samla på flera sådana dagar...roligt för lille brorm med pelle o k rauta mm
ja köp godis å chocklad är oxå lite lyckobringande..nu ska jag ta mig lite frukost innan dagens mangling börjar med nya samtal idag....

Anonym sa...

För något år eller två sedan lyssnade jag på när Kay Pollak pratade i Sommar. Han har mycket vettigt att säga den mannen, detta var ett av exemplena.

Anonym sa...

ps..Kaj Pollack var under många år en stor favorit.
Han är en mycket duktig föredragshållare...