måndag 27 augusti 2007

Även denna dag..


(Sven-Erik och Pontus P)


... har ett slut, så även denna. Eller rättare sagt den dag som var denna, har blivit den dag som var! Söndagen kom och gick...

Hela dagen blev ett mildare kaos, med en familjs alla måsten och där allt skulle fungera... tvätt, städ, plock, middag, besök...! Och jag insåg en sak ikväll... hur mycket energi jag lägger ner på att mitt i allt familjestök försöka minimera kaoset för Sven-Eriks skull! Jag har aldrig tänkt på det förut...!

Måste försöka skriva i min dagbok/blogg lite tidigare på kvällarna, men SE vill gärna att vi ser film tillsammans... om jag sätter mig med datorn - ja, då går han oftast och lägger sig! Vet inte riktigt hur jag ska lösa det...?

Så godnatt alla mina vänner... era besök betyder som ni förstår, väldigt mycket! Sorgligt nog har jag inte haft energi och ork att hälsa på alla runt omkring... men jag hoppas att ni har överseende med det just nu..!

Ha det gott... Kram..

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår att du tycker att det är viktigt att SE och du ser en film tillsammans eftersom han vill det. Men en gång i veckan kan du ju följa din ork så du kommer i säng tidigare. Du måste tänka på dig själv oxå! Kramar...

Christina sa...

Klart att man skall ha förståelse för det....
Hälsa du på när du har ork och känner för det.
Var rädd om dig Elisabeth, tänk på dig själv lite mer.
Önskar dig en riktigt skön måndag
Kram min vän

Anonym sa...

Morning!

Hoppas du sovit gott!
Det är ett evigt pusslande med vardagslivet så jag kan ju bara tänka mig hur det är för dig!!

Ha en bra dag. Här känns det som höst :(
Kram!

Elisabeth sa...

gisan: Ja, du har alldeles rätt! Måste hitta lite nya rutiner, så att det fungerar lite bättre.. Ha en härlig måndag Kram..

christina: Tack snälla..det betyder mycket! Jag vill också så gärna ge tillbaka lite av allt jag får från er..! Önskar dig också en skön måndag.. Kram..

åsa: Ja, jag förstår att även du får trixa och fixa med vardagspusslet.. Vi hade 5 grader varmt i morse när jag steg upp - så nog är det höstvarning här också.. Ha en bra dag du också.. Kram..

Anonym sa...

Ta hand om dig Elisabeth och passa på att tanka kraft när tillfälle ges. Allt detta runt dig tar på dina krafter det är nog din räddning att du somnat på soffan ibland. Ha det så gott det går min vän styrkekramar från Tussegumman

Anonym sa...

Vännen, inte ska du tänka på det, du hälsar på när du kan och gör allt kring dig så bra det går...

Du måste ha lite själv oxå och det förstår jag att du ofta får genom bloggen och andra bloggar...

Men ibland är tiden svår att få till och då får man lov att göra det som blir bäst i ens direkta närhet...

Jag hoppas att veckan startar och fortgår lugnare än veckans sista dag blev... Stora kramar på dig, vännen!!!

Anonym sa...

Men Elisabeth; jag tycker inte alls att du behöver ursäkta dig för att du inte har orkat/haft tid att hälsa på dina webbvänner. Vi förstår!
Kram Lallis

Anonym sa...

Jag tror det är enormt viktigt att du får egentid. Jag förstår att du vill finnas där för din familj och självklart ska du göra det. Men om du ska hålla ihop så måste du få andningshål. Pauser som är för dig och bara dig. Ta hand om dig min vän. Tänk om vi kunde få till den där bloggen där man kan tanka ork och energi ;) Kramar!

Anonym sa...

Hej Elisabeth..
Helt förståligt att den lilla tid du har för dig själv ska du kunna göra allt gott för dig. Inte behöver du tänka tanken på oss andra och springa rundor för att skriva.
Jag förstår du har massor i ditt huvud och att vila tankarna genom att pausa ut en stund på soffan eller var du vill, är ett måste för du ska vara någolunda pigg och alert.
All din energi, vad jag förstår, går ju åt till allt ditt runt om dig. Tycker du är fantastisk med alla dina inlägg och goa ord till oss alla.
Kramkram

bollebygdsbo sa...

Elisabeth.
Försök att inte ta det som ett krav eller ett måste att titta in hos alla bloggvännerna.


Skriver gör du för att du vill och kanske behöver det.
Du skriver inte för någon annan.
Men jag tror att du redan vet allt detta.
Bloggskrivande och bloggläsande är kanske även för dig ett avbrott i den vardag som just nu är din.
Kram till dig.

Anonym sa...

Klart man har förståelse....Du måste ju först och främst tänka på dig själv och de dina:) Hoppas du får en fin dag. Kram

Anonym sa...

Du får inte glömma bort dig själv!
Vicke

Anonym sa...

Självklart har alla förståelse för att du tycker att SE går först! Bloggvännerna är kvar, även om du inte hinner varken läsa eller kommentera hos andra.
Glöm inte bort att ta hand om dig själv bara...

Annela sa...

Det är så roligt när du hälsar på - när det än blir.
Sköt om dig och ha en bra tisdag

Christina sa...

Smyyyyger in och viskar god natt till en kär vän.
Kram