torsdag 23 augusti 2007

Vår bästa tid är nu...


...o SE har blivit en riktig soldyrkare!

9 kommentarer:

Anders Sparring sa...

Du har rätt, dagar som dessa får man skylla sig själv om man oroar sig för framtiden. Nu är nu och i dag är inte nu så tokigt alls.

Bloggblad sa...

Det ser gott ut. Solen behövs för frusna själar... Jag ska sätta mig ute under äppelträdet (som jag hatälskar... älskar för att det ger en härlig rumskänsla och fint mönster åt himlen ovanför - hatar för att äpplena ruttnar direkt på grenen och sen faller ner och blir mögelmost i gräsmattan)

Jag förstår hur glad du blev! Jag har några gånger fått oväntade gåvor från andra bloggare - det är så härligt.

Anonym sa...

Åh, vad härligt =)
Här spöregnar det =(
Ha det bäst!
Kramar

Anonym sa...

Njut vännen!!! NJUT!!!

Stor kram på dig och vi ses!!!

Dubbelörn sa...

Härligt med sol över er! Vi har haft en otrolig värme idag närmare +30 o ingen vind. Kl är nu dryga 2100 o det är fortf +23 ute.... Ljuvligt!!!

Kramar vännen

Anonym sa...

Härligt:)
Kram Lallis

Christina sa...

Ser onekligen härligt ut, bara att njuta de sista sommardagarna för vem vet när det tar slut.
Nu viskar jag god natt, kanske sover du redan....
går tyst ut igen men lämnar kvar mina röda skor.....
kram vännen

Elisabeth sa...

anders sparring: Precis mitt tänk.. framtiden kommer ju i nästa sekund, och det är inte ens säkert att den kommer... men nu har vi, och nu kan vi njuta.. om vi väljer att göra det! Kram..

bloggblad: Låter också härligt att bara sitta under ett äppelträd i ditt livs sommarhage.. jag skulle sätta mig under en korkek - om jag hade någon! (För visst ser det lite mysigt ut med Ferdinand under korkeken på julafton..?) Kram..

majsan: Ja, men jag ser på väderprognosen nu, och här ska vi få mycket sol även imorgon.. och då kanske jag kan skicka ner några strålar till dig..eller? Kram..

maria: Jaha då.. det gjorde jag verkligen också! Inne bland dammsugare och dammtrasor kan man också njuta..typ! Kram..

dubbelörnen: Visst är det härligt med sol och värme..! Men det måste ha varit lite väl svettigt för er som har så mycket att göra..? Kram..

lallis: Ja, han njöt i fulla drag!! Radion spelade för hela Himlastigen, tror jag! Kram..

Elisabeth sa...

christina: Du är så... bara för gullig! Å du smög så tyst så jag hörde inte alls dina steg...Sov så gott du med.. och hoppas att din värk är bättre imorgon! Behöver du sol imorgon - så kan jag skicka ned lite ... dröm vackert.. Kram..