tisdag 25 september 2007

Lite energi...


...landade i postlådan idag! En av mina bloggarvänner skickade den här boken om energitjuvar...här finns nog mycket energinyttigt för mig....tack min vän, det kan jag behöva lära mig!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kan tänkas vara svårt att "ta in" just nu. Men jag ville ändå skicka dig den. Kramar...

Anonym sa...

Så härligt med sånna bloggvänner som även skickar post som man kan ta på och bläddra i. Många varma tankar. Kram

Anonym sa...

Låter som en bok även för mig, suck!

Skänker dig, SE och Carolina många tankar. Allt lidande ni får gå igenom, så orättvist!

Kramar

Elisabeth sa...

gisan: Tack.. känns futtigt att säga.. för jag skulle egentligen vilja berätta hur glad jag blev! Men det hoppas jag att du förstod ändå..! Tänker så ofta på dig, och din så unika förmåga till insikt om andra människor... din historia om "Skicka vidare".. den kommer jag att minnas så länge jag lever! Bara en verkligt god människa skulle komma ihåg när det blev bättre tider.. du är en underbar människa! Kram..

kersti: Ja, man blir ödmjuk och tacksam över att få vara en vän till sådana människor!! Men jag är väldigt glad och ödmjukt tacksam över alla mina bloggvänner.. du är en sådan vän.. vars värme och omtanke jag skattar högt! Kram..

johanna: Åh, jag var in till dig tidigare ikväll, och skulle kommentera.. istället blev jag sittande med Carolina och hade mamma-dotter-viktig-stund! Du skulle också behöva en liten energi-kick, min vän... så jag skickar en kram fylld med energi och värme till dig! Kram..

Annela sa...

Den boken har jag läst och tyckte den var väldigt bra. Det är en bok man kan ha som uppslagsbok, tröst och vän.
Jag hoppas att den ger dig detsamma som den gav mig.

Anonym sa...

Energitjuvar ska man undvika.

Anonym sa...

Jag önskar att jag kunde få dig att förstå hur mycket du gör för mig. Du är en enastående kvinna!!! Kramar...

Elisabeth sa...

annela: Vad roligt att höra om andras intryck av boken! Och jag hoppas verkligen att jag finner den lika bra som du... Kram..

hanneles paradis: Jo, jag har ju några sådana i kretsen..och kanske kan jag nu med bokens hjälp göra precis som du skriver: undvika dem! Tack för din kommentar! Kram..

gisan: Hörru... jag tar varenda bokstav som du skrev i din kommentar nu... och skickar den i retur till dig.. DU är enastående!! Kram..