måndag 23 november 2009

Jag har hunnit...

... en hel del på morgonen.
Fikat med Carolina, förhört henne på läxan, duschat, varit ute med Pontus P i 50 minuter, ätit en ordentlig frukost med både gröt och frukt.
Det är ju "learning by doing" nu...

Igår blev jag lite låg på eftermiddagen... men å andra sidan, så går det ju inte i en handvändning heller. Det gäller att kämpa på...
Vi tog en promenad upp till mamma och pappa, som bjöd på gott fika. Tack snälla...

Nu ska jag iväg på avstämningsmöte med f-kassan. Det sista antagligen... då jag blir utförsäkrad från och med den sista december. Men det går nog det också... nästan så att jag lite försiktigt ser fram emot det, i mitt nya "learning by doing". Bara jag får något bra stöd från arbetsförmedlingen sen... men det förutsätter jag.
Men jag undrar vad f-kassan säger om det här nya "learning by doing-tänket"?

Kämpa på.... och snart är det jul!! Å nog vet jag att det blir tufft med mycket... men det finns ljusglimtar i det också.... har jag bestämt.

6 kommentarer:

Di sa...

Det är härligt att läsa att det går framåt hos dig, och ja, visst är det lite spännande också, och självklart får man "dippa" lite, man får träna, det gör jag just nu också :) att se solen glimta där bakom molnen och inte oroa mig allt för mycket, det blir jul ändå, och sommar och vår också...en dag, ett steg närmare något annat än nu. Kramar i massor, och vad C är härlig som gjorde det fint åt er! Kram till henne med!Och stort varmt tack för dina varma ord hos mig!

Samtal från min trädgård sa...

Läste om Carolina i inlägget nedan. Vad rar hon är! Här är det inte pyntat något ännu, får se om vi hinner.
Tror också att du bara måste låta det rulla och tro på att det fixar sig, jag tänker så nu. Efter 1. januari ska det bli 50% jobb och jag tror på att det löser sig det också.
Kram till er!

Eleonora sa...

Hoppas mötet gick bra.Allt gott och stor kram

trollmor sa...

Hoppas det gick bra idag.
Vilken kämpaglöd du har.

Din tro formar dina tankar
Dina tankar formar dina ord
Dina ord formar dina handlingar
Dina handlingar formar dina vanor
Dina vanor formar dina värden
Dina värden formar din framtid
Mahatma Gandhi

Tänkvärt så här på kvällskvisten
Kram ewa

Laila sa...

JAg hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du får tag på en människa på AF som förstår dig och kan hjälpa dig.
Tyvärr hade jag själv oturen att få en som bara var goddag yxskaft. "Det finns dom som har det värre än dig. Å det är dom jag måste hjälpa"
Jaha ja....

Elisabeth sa...

sAMTAL FRÅN MIN TRÄDGÅRD: Tack snälla... jag ska hälsa henne det! Jo, men så är det ju... vi måste tro på att det löser sig! För det mesta brukar ju faktiskt göra det - förr eller senare. (Sa hon hurtigare än hon kände sig... jag menar, inte är det väl så självklart att det gör det alla gånger! Men då får man låtsas lite..!) Hoppas verkligen att allting blir bra för dig med jobbet... jag tror på det! Kram..

eLEONORA: Tack snälla snälla vän! Ja, nu vet du ju att mötet gick bra... och att det finns än mer hopp för framtiden! Kram..

dI: Tack snälla! Ja, att inte oroa sig tror jag man måste öva sig på... livet är en väg, och jag kan välja om jag vill följa med på den vägen, eller stanna kvar och oroa mig för det som finns bakom nästa vägkrök. Men som sagt... öva. Tack för kramen, och jag ska krama Carolina också från dig... Kram..

tROLLMOR: Tack snälla! Ja, nu vet du kanske att det gick bra. Å kämpaglöden... tack snälla för de orden. Bär mycket mycket.. och kanske speciellt i kväll. Tack också för de tänkvärda raderna... jag ska skriva av dem. Sådant behöver man läsa när man ska förändra sig själv... Kram..

lAILA: Ja, jag förutsätter att det blir en bra, och kompetent människa som jag får möta där. En människa som har som mål att hjälpa människor - och inte bara höja statistiken. Då jäklar..!!
Men jag tycker verkligen synd om dig... vad var det för ointelligent pormask du blev tvungen att möta??? Usch, vad arg jag blir när jag hör sådant där... tala om att trampa på en annan människa. Å jag känner igen det... min läkare sa så en gång till mig.
Då tror jag inte att jag sa något... men idag... då skulle jag läsa lusen av honom!! Hoppas verkligen att du kan få någon ny handläggare... Kram..