måndag 22 november 2010

Jag skriver inte...

... så mycket ikväll. Bara lite kort. Jag har vilat i stort sett hela dagen... sovit och sett på teven! Försökt tänka bort lite..
Jag tycker egentligen inte om att skriva om elände och oro.. och allra minst om hur jag mår.
Jag skulle så mycket hellre vilja skriva att Sven-Erik är frisk, mamma är frisk, vi har miljoner pengar, tandläkareländet är avklarat, och jag är inte alls som en trasa!!

Men det varit en bra helg... min bror F med sambo var hit och fikade i lördags. Igår var både Jonas med lilla familjen, och lillebror F med sambo här ganska länge. De var snälla och hjälpte oss att sätta upp utebelysningen på balkongen. Tack snälla!
Det var så roligt att dom kom... nästan som i en annan tid... och med lite julkänsla i. Jag log och orkade.. självklart!

Mamma mår inte bra... men hon är hemma. Än så länge. Hon ringde mig ikväll... och jag hörde hur ansträngt hon andades. Å jag hörde hennes oro... lilla mamma. Hon undrade hur julen skulle bli.

Det är så mycket oro nu... men vi har tagit ner julgrejerna från vinden, och ska fixa det bästa och finaste adventsmyset till helgen! Det blir bra input...!

3 kommentarer:

Di sa...

Kram

Eleonora sa...

Va underbart att du fick så mycket välkommet främmande och som dessutom var så handlingskraftiga.

Min balkongbelysning får jag traggla med själv. Bäst välja en hyfsat varm dag så det inte blir kallt om händerna - som just nu är dåliga (speciellt högerhanden).

Skönt att du känner dig bättre. Kram från
Eleonora

Elisabeth sa...

dI: Å en riktigt varm kram i tanken tillbaka till dig! Varm kram..

eLEONORA: Ja, att någon kommer på besök är ett oerhört viktigt input när man ska ta sig igenom någe tufft! Att sitta ensam i ett sådant läge skulle ingen behöva göra.. ingen!
Hoppas du lyckades få upp balkongbelysningen... men å andra sidan, strunta i den om det är för kallt! Dina händer är viktigare...
Varm kram..