onsdag 24 november 2010

Plumsa i snö...
... kan vara rätt skojigt ibland! Men inte när man måste göra det klockan kvart över sju en onsdagmorgon... och med en liten hundsort som troligen kommer att försvinna i all snö, och tycka att det är himlens kul!!

Men det är bara att gilla läget...!!

4 kommentarer:

Caja: sa...

Du får ha skyffel med dig och gå före för att skotta gångar åt den lilla hunden ;-D

Önskar dig en fin dag Elisabeth, kram/caja

Eleonora sa...

Absolut - har man en hund så är det bara att gilla att gå ut i vilket busväder som helst. Hoppas ni fick en upplevelse trots allt!

Laila sa...

länge sedan jag var här inne hos dig nu vännen.
Hoppas att allt är bra med dig.
Jag har en ny blogg och har alltså flyttat. Du får så väldigt gärna komma dit och hälsa på. Kram Lallis

Elisabeth sa...

cAJA: Ja, det kunde nog behövas... och kanske än mer idag, då det nu har börjat snöa igen! Önskar dig en riktigt fin dag också, Caja.. Varm kram..

eLEONORA: Jo, det är alltid en upplevelse att gå ut med Pontus... oavsett hundväder eller inte! Han har inte den minsta insikt om att han faktikst är åtta år gammal, många gånger beter han sig som en lite valp! Hur är det med handen idag? Varm kram..

lAILA: Åh, vad roligt att höra ifrån dig igen... och lite märkligt! För jag stod och tänkte på dig för en stund sedan.. Jag ska besöka din nya blogg... skriver jag nu lite försiktigt, då jag märker att det rätt ofta nu inte blir som jag har tänkt mig. Varm kram...