måndag 15 november 2010

Om inte berget kan komma...

till Muhammed, får Muhammed komma till berget!

Så idag, just nu för att slippa tänka, så ska jag städa ett skåp... diska ljusstakar, och lite sånt. Spela julmusik med Dean Martin. Göra lite fint inför advent.

Input. Berget som jag går till varje dag. Varje dag.

........

Jag skriver inte så mycket om gårdagen. Men mamma fick en underbar farsdag... när pappa, lillebror Fredrik med sambo, och Jonas med lilla familjen kom dit. En fin och varm stund, där mamma hade de flesta av de sina runt omkring sig. Carolina var inte med...
... hon hade blivit inbjuden av en klasskompis till myskväll. Å en sådan dag som det var igår, och som jag ju vet att hon kämpade på med, så kan jag bara säga: "tack Gud, för snälla kompisar... latte... hemlagad glass... och spelet Mario!"

2 kommentarer:

Renée sa...

Skönt att din mamma fick en bra dag. JAg grattade min pappa som var ute i trädgården. "Min present blev att klippa alla träden" sa han men han var lika glad för det, det är han alltid! Han är en underbar människa alltid har visat sin kärlek till oss barn (och nu barnbarnet) på bästa sätt. Han har varit med oss på allt.
När han blir gammal hoppas jag att jag är den som kan hjälpa honom... Även om min kropp kanske inte orkar så hoppas jag att jag orkar sitta hos honom och prata. Som du gör med din mamma...
Många kramar!

Elisabeth sa...

rENÉE: Din pappa låter som en alldeles fantastisk människa... ödmjuk och varm. Att ha föräldrar som verkligen värnar om sina barn, och barnbarn, är ju för många ingen självklarhet idag..
Jag är säker på att den dagen då din pappa behöver din hjälp, så kommer du, som den naturligaste och självklaraste saken i världen, att finnas där för honom.
Jag gissar att du brås en hel del på honom... Varm kram..