lördag 31 maj 2008

"Vad gör du idag då?"

Frågade han. Idag också.... flera gånger under vårt samtal.

Jag svarar lika tålmodigt varje gång... antingen säger jag samma sak varje gång han frågar, eller så hittar jag på lite olika svar... ! Det spelar inte så stor roll vad jag svarar egentligen.... huvudsaken är ju att han frågar, tycker jag.

Men det känns lika tomt varje gång vi lägger på...

..........

Carina, min syster har varit här i två dagar. Det är länge sedan vi var tillsammans...
Två intensiva dagar fyllda med staden, mat, fika, bio, hårklipp, färg, expo, Willys... och ja, jag och Carolina var totalt slut i soffan igårkväll. Vi orkade inte ens följa med Bond och Isabella på tv:n...

Vi har skrattat... gråtit lite... pratat... och det har varit så himla roligt. Under två dagar så lyckades jag till och med fälla ihop SE-paraplyet lite.... lite ljus, lite skratt, lite livet som det ska levas.
Jag önskar verkligen verkligen av hela mitt hjärta att det kommer fler sådana dagar...
För det är så man överlever...

Tack Gud... tack Carina!

..........


Nu är jag orangehårig... men ska man skratta eller gråta åt eländet!! Panikdemonerna har dykt upp... inte vill jag se ut som en norrländsk Pippi Långstrump när jag kommer till huvudstaden!!! Vad göra?
(Berättade det för SE imorse... han skrattade länge! Jag tror han minns hur rädd jag var för oranga slingor! Det kändes så iallafall...!)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, jag är inte från Vilhelmina... inte ens norrlännning. Jag har mina rötter i södern.

Hade sonen i Vilhelmina... och har anknytning till Vilhelmina, Dorotea och norra Jämtland via mina barns far. Men norrlänning... nej tyvärr. Så långt har det inte gått ;)

Jag är från södra delen av vårt avlånga land och har mina rötter i vallonerna.

Trevlig helg!

Anonym sa...

Hoppas du får uppleva många sådana dagar med glädje och skratt. Lite gråt kan nog inte undvikas, men mest skratt och glädje önskar jag dig.
Välkommen till Stockholm, med eller utan Pippifärg:) Kramar Nalle

~ Eva ~ sa...

Hihi, den där Pippifärgen känns som ett stort humorstänk, kan förstå att SE också fick sig ett härligt skratt när du berättade Elisabeth :-)))

Sköna dagar tillsammans med din syster, och ett lite nedfällt SE-paraply...låter gott!
Ett lite nedfällt SE-paraply, så har du ju liksom ändå honom med dig, men lite mer vandrande under solen i vindsuset...sådär som det också behöver få vara.

Varm kram från Eva

Anonym sa...

Ser Du, ljusningen finns i gryningen. Och visst levs livet vidare, vad som än händer den enskilda individen. Det får i alla fall mig att förstå hur litet jag EGENTLIGEN betyder. I det stora hela. Men ändå.... Hoppas att ni får det bra på stadsbesöket! Och många fler skratt!!!

Eleonora sa...

Vad det är härligt att höra din livsglädje ... för det är det Elisabeth, Härligt. men vad menar du med orange hår? har du misslyckats med en färgning? Hoppas du får en färg som du vill ha,

Sköt om dig. Stor kram

Anonym sa...

Orange låter kaxit och helt underbart tycker jag. Friskt vågat och välkommen hit till oss i Stockholm. Jag ska spana efter en orange kalufs. Kram

Anonym sa...

Åh vad glad jag blir för din skull att du har haft sköna dagar med syster! Coolt med orange hår :) norrlandspippi..är något för omvärlden det :)speciellt för storstadsbor ;) kram kram!!

Gisan sa...

Det låter som härliga dagar med din syster. Precis såna som du och Carolina behöver. Kramar...