måndag 13 augusti 2007

Häng med.....



... för nu är det måndag, och vi reser mot nya mål och nya äventyr! Det går inte att vara depp för länge, då får man ta sig själv i "hampa"... och tänka: "Nu är nu... nu glömmer vi det tråkiga för en stund, ser det ljusa som också finns.... och så åker vi!!"

Hade jag varit ziljonär så hade jag bjudit er alla på en weekend-resa till Stockholm... jo, det hade jag faktiskt gjort! Åh, vad kul vi skulle ha haft...!

En blogg är bara en blogg, och kan aldrig få annat innehåll än det du väljer att ge den... men med vänner som finns där borta, och som kommer hit och hälsar på dig, och kanske lämnar en hälsning... då är det inte längre "bara" en blogg, då är det också en öppen mötesplats för vänskap...

Ha det gott..Kram..

17 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant som du sade det... För många är det både en dagbok och en mötesplats... Som för mig som inte kan planera in saker och möten... Jag möter när jag kan på bloggen och det är det som gör möjligheterna....

Ha en riktigt fin dag!

Kram på dig vännen min

Anonym sa...

Visst är det en mötesplats där man lär känna goa och rara människor att dela sin glädje och sorg med. Stötta och bara vara. Det är skönt!Passa på och gör saker när du kan ta vara på stunden! Ha det gott/kram Tussegumman

Anonym sa...

Så sant så sant, min blogg är både mötesplats och dagbok, har hittat en del vänner genom bloggen faktiskt, vilket har varit svårare genom sk.communities.
Många kramar!

Christina sa...

Visst är det en mötesplats, en trevlig sådan med trevliga människor.
När man går hemma och är sjukskriven och har svårt att ta sig ut är det en utmärkt mötesplats.
Kul att läsa vad ni har för er:)
Jag kan inte vara utan den, absolut inte!
Jag är så glad att jag mötte Dig Elisabeth här på denna mötesplats och blir så glad när du tittar in hos mig.....
Ha det riktigt gott min vän
Kram

Anonym sa...

Så sant som de var sagt, håller med dig fullständigt. Hade vi mötts hade jag gett dig varm kram. Men de går ju lika bra och sända kramen i tanken me.

En STOR kram till dig min vän.

Elisabeth sa...

maria: Precis så är det! Livet är fullt av möjligheter.. och vi väljer själva om vi vill begränsa oss.. Hoppas badkaret blir bra..Kram..

tussegumman: Så sant.. Vi har ju fått den här möjligheten - skulle vi då bara kasta bort den..? Skulle det vara någon skillnad att möta vänskap på en blogg än i verkliga livet? Nej, jag tror inte det... och den som tror det, vet kanske inte att riktig vänskap är gränsöverskridande... alltid! Kram

hillan: Ja, det är samma här! Den dag jag börjar förakta vänskap bara för att den inte knytits på "rätt" ställe... då är jag illa ute!! När börjar du i Örebro? Kram..

christina: Ja, jag håller helt och fullt med dig...! Bara att kunna hälsa på någon som berättar om en resa eller något annat trevligt de har gjort - får mig att känna att världen inte har stannat av.. och de bjuder mig att följa med via sin blogg.. Som du t ex.. Hur var det nu med Robert Wells? Kram..

Anonym sa...

Ja att säga "bara" en blogg. Då har man inte haft en själv eller läst någon som din. Jag är så otroligt glad över min bloggvänner. Du/ni gör sån skillnad i mitt liv. Kramar...

Anonym sa...

Vänskap
- av Siv Andersson

Livet blir berikat
av kompisar och vänner.
Att människor vill dela
sånt man gör och sånt man känner.

Så mycket man får lära,
så mycket som blir sagt…
Så mycket som kan hända
i vänskaplig kontakt.

Ja, det ger så mycket glädje
att vara fler än en.
Att man har nåt gemensamt
i nuet… då… och sen…

Att ha just dig till vän
ger skäl till tacksamhet.
För du är bra på vänskap
- det hoppas jag du vet!

Kram

Ella sa...

Men vilken tur att du inte är zilionär för till Sthlm vill jag aldrig mer ;)

Så skönt att dagen är bättre idag.

Elisabeth sa...

gisan: Men åh, som vanligt är du så himla gullig...!! Livlina är du, och kommer alltid alltid att vara..Kram..

majsan: Nämen... nu börjar jag nästan gråta!! Så vackert... och raderna i denna otroligt vackra dikt vill jag tillägna dig tillbaka, och alla andra av mina livlinor... tack snälla! Kram..

Elisabeth sa...

ella: Nähä... men Spanska Rivieran då? Eller Säffle? Har du vågat öppna brevet än? Kram..

Anonym sa...

Ja du har så rätt!
En mötesplat verkligen och jag är ¨så glad att jag har hittat hit till goa du:)
Kram Lallis

bollebygdsbo sa...

Du har så rätt Elisabeth.
jag sa till dottern idag att dessa bloggar som jag besöker dagligen har blivit som en "mailinglista" liksom.
Man hittar bloggarna som känns bra för just mig.
Tack till alla för detta.

Anonym sa...

Tack för dina ord på kommentaren hos mig. Tyvärr är det så att det kommer en person dit ibland, kanske samma person vad vet jag? Denna skriver otrevliga kommentarer, kränkningar mm. som jag bara valt att radera tidigare. Nu får jag tydligen inte längre radera på min egen blogg och det var då jag blev arg.
Kram Gunilla

Anonym sa...

Ja då jag hänger på.. vi tar varann i händerna och far på våra "kameler":-)
Visst är blogging en mötesplats för mycket värme..
Idag har jag varit inomhus på ett sjukhus mesta dagen där var i alla fall svalt.. men ute hua mej det var dökvavt och fuktigt idag.. antingen ska det vara kallt o regnigt eller så hett i hettan att man inte mår bra för det.. men nu är den här dagen slut och än om det var en ganska så jobbig dag så lyser säkert solen i morgon:-)
Op blir i höst någon gång.. nu är alla förberedelser färdiga för mamsen i alla fall och jag har varit del i alla.
Ha de gott kram på dig

Ella sa...

Ne, jag öppnade inte. Det gjorde någon annan ,(
Till och med Säffle är bättre än Sthlm...

Elisabeth sa...

lallia: Tack snälla! Du är rätt go själv du..! Hoppas du får en bra dag idag..! Kram..

bollebygdsbo: Ja, visst är det så! Snyggt foto, förrestten! Du är modig du..min vän! Ska fixa mailen idag... Kram..

gunilla: Varför skulle du inte få radera på din egen blogg? Det låter konstigt? Sen tycker jag det låter ännu konstigare att nåon skriver fula kommentarer?? Kram..

pialotta: Förstår verkligen att din dag igår var lång och lite orolig..! Sen, att vara på sjukhus är aldrig roligt.. eller hur? Du vet att jag håller mina tummar för din lilla mamma... Kram..

ella: Fegis!! Nej, jag bara skojar...! Säffle - jaha, vi kanske får fara dit, och ta en kopp kaffe då? Var det inte Martin Ljung som gjorde det också? Kram..