söndag 26 augusti 2007

Nu ska lillebror sova...



... och det ska även jag! Lillebror är dockan som Carolina har haft i alla sina 16 år... och som den lillebror han är kommer han att följa med henne i livet...!

Tack... det vackraste ordet jag vet! För tack är nyckeln från hjärtats kammare... till de som berörde... tack är förkortning för tacksamhet - för de som värmer och stöttar... ett stort tack är det jag vill ge - till alla som finns och bär nu... TACK! (I era kommentarer finns inte ett enda ord, som inte har berört mig... )

Jag kommer och hälsar på er imorgon...! Nu är natten slagen - och det är också jag! Det har varit en turbulent dag - på många sätt... mycket att fundera på, och vardagens alla små "måsten"... vi ses imorgon, mina vänner!

Ha det gott.. alla vänliga människor...

16 kommentarer:

Anonym sa...

Haallååååååå..
Ger tillbaka det fina ordet TACK till dig.. Du och många fler som verkligen är mina bloggvänner har gett mig så mycket denna dag som jag bara var tvungen att vända blad i min kafferast och se om något hade hänt över natten..
Läste oxså här inne hos dig om pojken på motorhuven.. visst är det så trist att en del ska behöva få sitt korta liv, som vi har till låns, så trist och oförsägbart. Alla runt om blir drabbade på ett eller annat vis kan inte hjälpas..
Andra kan få ett långt innehållrikt liv utan några som helst problems.. livet är lite orättvist.
Hoppas din dag i morgon blir glimmrig:-)
Kram på dig och TACK för dina "snack" på Kafferasten.. de värmer.
Kul att jag kan roa med mina "biorutor" och annat:-)
Jag går vidare och snackar på i min kafferast..
Kramkram

bollebygdsbo sa...

Hoppas att du kunnat sova gott.
Vi hörs av under söndagen.

Borde sovit för länge sedan, men dottern med vänner åkte till Hålland i Jämtland och körde vilse på vägen dit.
Väntade på att hon skulle ringa och säga att de var framme. Passade på att se en film på TV då också.

Kram till er alla.

Anonym sa...

Morning!
Här vaknades det i ottan idag!
Ungarna lägger telefoner överallt som ligger och piper när dom laddats ur!

Och inte kunde jag sova efter att jag vaknat!

Hoppas du får en lite bättre dag idag!
Kram!

Christina sa...

God morgon vännen hoppas att du har fått sova skönt så batterierna är laddade inför en ny dag.
Det är tidig morgon och du sover säkert än men när du vaknar, snubbla inte över mina skor.
Ha en skön dag med din kära familj.
Kram min goa vän

Dubbelörn sa...

Du har funnits i mina tankar... Trots glädjen över renoveringen så har jag er som behöver extra omtanke... hos mig.... hela tiden

Varmaste Kramar

Anonym sa...

Kolla mailboxen!
Du har mail!
Kramen!

Lallis sa...

Jag hoppas att du har sovit gott inatt.
Kram Lallis

Anonym sa...

Tack för de underbara orden på min blogg! Tack Elisabeth du betyder mycket för mig också och jag vill med ödmjukhet axla den mantel du gett mig! Min mormor hon hade många egenskaper som jag berättat om förnöjdsamheten och tacksamheten och ödmjukhet. Skulle verkligen vilja efterlikna henne! Jag önskar dig allt gott min vän och finns här till förfogande om du behöver mig/Kram Tussegumman

Anonym sa...

Jag hoppas att du får komma till ro och landa i dina tankar och planer nu, vännen... Reagera och fundera och komma fram till detsamma som redan gjorts!!!

Jag följer dig i dina resonemang och agerar bollplank till dig!

Stor kram och massor av guldströssel som får dugga ner ifrån himmlen över dig!!!

Anonym sa...

Gokväll Elisabeth..
Jag hoppas verkligen att din dag idag glittrat lite i alla fall..
Förstår du har så mycket runt dig nu och jag smyger tyst ut igen.. du finns i mina tankar vännen i norr..
((Kram))
Vännen i SYd

Dubbelörn sa...

Har mailat dig...

Nattikramar

Ella sa...

Tack är det nog jag som ska säga för dina ord som berör och tröstar och som bär.
Tack.
Tack för att DU finns, att du bryr dig att du tänker på mig. Att du har ork till allt det där trots allt.

DET är styrka.

Anonym sa...

En liten kvällstanke innan jag släcker ner för natten. jag hoppas solen skiner där uppe hos er. Många varma tankar. Kersti

bollebygdsbo sa...

Nu är snart denna söndag till ända.
jag hoppas så innerligt att det varit en bra dag för er alla där på Himlastigen.
Jag har haft en bra dag och ser fram mot en ny härlig vecka då vi kommer in i en lagom vardagslunk igen.

kan ju tala om att min EFIT-sida är klar och finns ute nu.

KRAMAR till er alla

Elisabeth sa...

pialotta: Du är en vän som ger så mycket.. att någon på något sätt skulle vilja smutskasta dig, och din blogg är för mig helt obegripligt! Men det finns säkert de som är avundsjuka på att du har så många som besöker din fina blogg, tror jag! Svårt det här med rättvisa och orättvisa när man pratar om sjukdomar och elände.. det är lika orättvist vem som än drabbas! Den ultimata rättvisan vore ju att ingen behövde drabbas... det vore ju en stilla nåd att bedja om! Din blogg, och dina "biorutor" är så så bra - och SE njuter varje gång jag visar honom några av dina "musikfilmer".. Kram..

bollebygdsbo: Tack vännen för din omtanke..! Förstår din oro... så fort någon som står en nära är ute på vägarna - ja, då är man lite orolig! Ser att du haft en härlig söndag.. och ditt jobb i kyrkan måste ge dig mycket.. Kram..

åsa: Visst är det typiskt! Det brukar vara samma fenomen här - med telefonen som ALDRIG ligger där den ska.. oftast hittar jag den under kläder eller täcken i någons säng!! Blir man lite galen, eller? Roligt att du är tillbaka, och jag förstår att du kanske hade kunnat vara kvar därborta ett tag till!! Det var verkligen ljuvligt vackra bilder..! Kram..

christina: Nja, sovet är som hittan och dittan... jag vet uppriktigt sagt inte när jag sov en hel natt senast! Men det blir väl bättre...! Hoppas så att du får en morgondag utan värk och elände.. och att du får ta en promenad i dina vackra röda skor i vackert höstväder..fast jag gissar att det isåfall blir stövlar! Kram..

dubbelörnen: I den svåraste av stunder så finns du där... och ibland, rätt ofta nu.. så tänker jag: "jag måste ju ha gjort någonting rätt här i världen, när jag får möta sådan värme och omtanke som nu"! Jag har fått ditt mail, men blev, som du såg, lite distraherad av annat... men mer kommer...! Du lyser min väg just nu med en lykta av värme.. så är det! Kram..


åsa: Kollat och dregglat!! Tack snälla Åsa, än en gång för att jag på detta sätt fick göra en liten resa - genom dina ord och vackra bilder!! Kram..

lallis: Nja... som vanligt! Har inte haft möjlighet att hälsa på hos dig idag.. men ibland hinner jag bara inte att besöka alla som jag skulle vilja! Usch, jag får alltid lika dåligt samvete när jag inte hinner det..! Men jag hoppas att du har haft en superduperdag med dina små.. och jag kommer snart och hälsar på! Kram..

tussegumman: Tack söta du...tack rara lilla tussegumma (jag tycker det låter så så gulligt med det namnet..!) Bara en med ett gott hjärta kan skriva så vackert.. och ge så mycket! Du skrev tre av de absolut vackraste orden jag vet: Förnöjsamhet, ödmjukhet och tacksamhet... och jag är så tacksam för att du finns där! Din kära lilla mormor, som jag vet betydde så mycket för dig, hon har lämnat över den gåvan att förvalta till dig... att du genom ditt sätt att vara är en livlina för någon annan... och det är du för mig! Kram..

maria: Respekt är också ett av de vackraste orden... och jag respekterar dig så väldigt mycket! Dina omtanke och värme om mig, din förmåga att se saker ur olika synvinklar, dina råd.. dina sakkunskaper... och hela tiden balanserar du dina ord med sådan respekt tillbaka - bara en vän kan göra så, en god människa som har ett hjärta av guld.. Kram..

pialotta: Ja, du smög så tyst så jag hörde dig inte, min vän från syd!! Mina elefantfötter de klampar oftast in med storstövlarna... ingen förmåga till smygande här inte! Men du har rätt.. det är lite mycket somliga dagar, och somliga stunder.. idag var det en sådan! Hoppas du får en fin dag imorgon.. önskar din vän från norr.. Kram..

dubbelörnen: Har läst ditt vackra mail... och gråtit!! Hoppas du får sova gott - du behöver verkligen all sömn du kan få.. då du har "full rulle" i det vackraste huset i Sörmland..!! Kram..

ella: Men.. jag blir så rörd så jag börjar nästan gråta av dina ord..! För varje dag ska jag beundra DIN styrka.. för det är något som jag VERKLIGEN gör!! Varje ord som du skriver på din blogg.. är som en meter på en resa som bara kan skönjas men aldrig bäras! Det måste du göra - men jag kan följa dig på vägen.. och förhoppningsvis ge dig lite mer styrka..! Kram..

kersti: En vacker liten kvällstanke som värmde alldeles väldigt här uppe i höstmörka norr! Skickar en värmande kram i retur.. och hoppas din dag imorgon blir fylld med allt vad ditt hjärta vill..! Kram..

Elisabeth sa...

bollebygdsbo: Men du är då en för himla go vän...! Du är också en av dessa änglamänniskor som tänker på de som har det lite tufft just nu...! Nu är det en ny vecka - med nya dagar att fylla.. och vi får hoppas och tro att den blir så bra som möjligt..!! (Ikväll visade jag min syster de vackra korten som du skickade.. och hon sa "Men.. finns det verkligen så snälla människor?" "Ja, det finns det verkligen" svarade jag, och sände en varm tanke till dig..!) Sov så gott..Kram..