lördag 4 augusti 2007

Ny dag...


... o nya möjligheter.. Nu är det lördag, o det som var igår var igår... Så jag går ut o sätter mig under korkeken, o luktar på blommorna....

10 kommentarer:

Christina sa...

Det skall jag också göra, i eftermiddag skall jag på marknad med barnbarnen.
Min hund är en Fransk Bulldog en charmig goding.
Ha det riktigt skönt idag Elisabeth...
Kram

Anonym sa...

Åh, vad jag beundrar din styrka. Du kanske inte tycker att du besitter en sådan men det gör du då verkligen! Jag känner ju inte till dig i verkligheten men har läst lite här inne hos dig nu. Tycker om din sida och ditt sätt att skriva.
Ha en fin helg.
Kram Lallis

Dubbelörn sa...

Fortsätter hålla om dig även idag... Tänker så på dig o hoppas du känner att du har många som i tankarna håller dig uppe...

Kramar

Anonym sa...

Det gör du rätt i,passa på att slappa när du kan!
kram!

Anonym sa...

Av hela mitt hjärta hoppas jag att både du och SE fått en bättre dag idag. Stora varma styrkekramar till dig från mig.

Ps. Fortsätt att skriva om allt tungt. Är livet elände, ja låt det då bli en eländesblogg. Håll inte inne. Någonstans måste du få vräka ur dig allt. Låt bloggen vara din ventil. Vi finns här. Kramar.

Anonym sa...

Å så skönt för dig. Du behöver nog finna dom där stunderna när ingenting får lov att störa. Om så bara för någon minut.

Elisabeth sa...

christina: Hoppas du hade en härlig marknadsdag med barnbarnen..! Din lilla charmiga goding..ja, det är han verkligen! Fotot där han kikar upp med ena ögat är så så .. himlagulligt! Kram..

lallis: Tack snälla för de orden! De gömmer jag härinne.. Styrka.. nja, ibland är jag nog bara en liten "lort" också.. Tack än en gång för de så så fina orden.. Kram..

dubbelörnen: Men du är ju helt otrolig...! Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva nu - känner bara en sådan sockerdricks-bubblande ödmjukhet inombords.. att du finns!! Du.. det blir nästan gråtvarning här nu.. Kram..

åsa: Ja, att hitta energi, och att fylla på, det behövs hela tiden..! Hoppas du hittar energi du också - för att slå tillbaka mot somligt..! Jag håller på dig..! Kram..

isabelle: Tack snälla! Du vet hur det känns..eländeseländeselände.. vem vill läsa om sånt! Är man inte deppad,så blir man ju deppad om man bara läser om sådant..! Tack snälla, för att du, och alla andra, finns där - det betyder mer än några futtiga bokstäver här kan förklara... Kram..

Anonym sa...

Hej, här är korkeken i egen hög person :-). Tack för den fina kommentaren på min blogg. Jag skall erkänna att jag smitit in här några gånger sista tiden och läst. Din är en av de bloggar jag upptäckt ganska nyss. Den är givande och fin, tycker jag.

Anonym sa...

Vilken fin grej... ^^ Insupa dagen och låta alla tankar komma! Det är något vi behöver idag! Ägna oss åt våra egna tankar. Låter lite småmuppigt kanske, men vi har så mycket ljud runtom oss; TV, mp3-spelare, bilar o.s.v., att vi sällan hör våra egna tankar. Hoppas att du har/hade det bra! Kram kram!

Elisabeth sa...

emma: Hej korkeken..!! Du är så himla välkommen att smyga in här när du vill.. o tack för dina fina ord.. Kram..

stina: Ja, men visst är det så.. vi dränks i ljudet av allt runtomkring! Men tänker jag ju då: Hörde de bättre då på 1800-talet? De hade ju inga skränande moderniteter som vi har idag..hmm!! Hoppas du också får en kanondag på Nolia..Kram..