onsdag 15 augusti 2007

Vad livet vore trist...


...utan ett cafe-besök ibland! Brobergs cafe i Umeå...en stund att njuta...!

18 kommentarer:

Christina sa...

Så söt och så blond och fin dotter du har!!!!
En riktig sommarflicka!
Förstår att du är stolt mamma till henne.
Cafe....härligt att njuta på allra helst nu på sommaren, en vardagslyx som man är väl förunnad, särskilt du och din dotter.
Ha det riktigt gott vännen
Kram

Anonym sa...

Jag saknar att gå på café med min mamma. Vi har ju inte så mycket tid ihop längre...

Och C's hår kan man inte annat än vara avundsjuk på!

bollebygdsbo sa...

Detta är en stund då ni "ställer ifrån er vattenglaset".
jag tror att du förstår vad jag syftar på.

Jag ska också göra besök på café idag. :-)
Tillsammans med döttrar och barnbarn.

Anonym sa...

Hälsa din Carolina att hon är en skönhet med varma ögon. det är en oslagbar kombination! Kramar...

Anonym sa...

Jo det ligger nått i det, att de flesta fasar sog över nästan generation, en "det var bättre förr" - mentalitet. Ja, visst är det mysigt att sitta på ett fik med en kopp gott kaffe ibland? Jag älskar attt fika. Många kramar!

Anonym sa...

Underbart mys med ljuvligt söt dotter =)
Kram

Dubbelörn sa...

Glad att ni får era stunder tillsammans. Ett cafébesök el restaurangbesök kan göra under för själen *ler*.

En underbart vacker dotter...

Kramar

Anonym sa...

Det är ett måste med lite cafebesök!!! Stor kram på dig!!!

Anonym sa...

Är det ok om jag lägger till dig i mina favoriter?
Kram Lallis

Anonym sa...

kom bara in för att skicka dig en kram å love.
kram från din anonyma syster yster

Elisabeth sa...

christina: Ja, hon är väldigt lik sin mamma... inte! De allra flesta mammor är nog stolta över sina barn - eller bör väl åtminstone vara det! Vardagslyx..ja, det är viktigt - och än viktigare att uppleva sådan tillsammans med någon man älskar.. Kram..

johanna: Lite ledsamt tycker jag... för det är en tid som aldrig kommer igen! Du får pusha på din mamma lite..!! (Oj, vad hurtigt det där lät då..!) Berättar för Carolina vad du skrivit om hennes hår - du kan ju tänka dig någon med mungiporna uppdragna till öronen - SÅ glad hon blev..!! Kram..

bollebygdsbo: Det där med "ställa ifrån sig vattenglaset".. skrev du så himla bra och tänkvärt! En liknelse som jag verkligen bär med mig.. Såg att ni hade en trevlig fikastund - synd bara att man oftast måste passa parkeringstiderna!! Kram..

gisan: Ja, nu rodnade hon..!! "Nähä, tycker hon det", sa hon och såg ganska förlägen ut... och log med hela ansiktet! Tack Gisan, för dina fina kommentarer på hennes blogg - jag vet att hon blev så så glad, men hon kan vara lite seg på att svara.. Kram..

hillan: Ja, jag älskar också att fika..! Men.. jag tycker alla mysiga cafeér har försvunnit allt mer, åtminstone här i Umeå! Nu är det pubar och pizzerior som gäller, tror jag! Kram..

majsan: Ja, men jag säger ju att hon är väldigt lik sin mamma... både ljuvlig och söt! Köpte du det? Nej, jag bara skojade.. för jag tillhör nog inte den ljuvliga och söta typen! Men tack å hennes vägnar för komplimangen... Kram..

dubbelörnen: Ja, det har du alldeles rätt i.. och egentligen spelar det inte så himla stor roll vad man gör - huvudsaken är att man gör något tillsammans!! Men jag måste ju erkänna att jag är lite svag för att gå ut på en fin restaurang eller ett mysigt fik..! Det underbara och vackra ligger i generna, från mig...inte! Nej, det kommer nog från pappa.. Kram..

maria: Ja, det är verkligen ett måste - förutom när man springer på stan ensam.. då har jag väldigt svårt att gå och fika! Då blir det oftast en varm korv i farten..! Kram..

lallis: Ja, men självklart med ett litet ödmjukt tack! Jag lägger till dig här hos mig också..Kram..

anonyma syster-yster: Tänk, det kan väl bara finnas en i hela världen som har en anonym syster som heter yster! Kunde jag krama dig just nu.. så skulle jag krama dig länge och hårt! Att du finns där för mig, älskar jag dig för.. men att du också finns där för min dotter och min SE, det både älskar och respekterar jag dig för! Så vackert av dig.. min goa syster-yster! Lovelove.. Kram..

Anonym sa...

Hej! Jo ja vet ju att du finns för mig när jag behöver dig, o det känns tryggt skall du veta! De blev en alldeles för kort visit, men de kommer ju fler tillfällen, självklart :) Glömde o sms:a när i kom hem men klockan blev på tok för mkt, ville ju inte väcka dig. Ja hör av mig nästa gång ja kommer upp. Kramkram, lovelove

Christina sa...

Dina kommentarer är så härliga Elisabeth....visst ser jag dig i mitt kök och du skall få kaffe och en god kaka till.
Du är bara för go:)
Du trollar med orden, tänk om man kunde det?
En riktigt fin vän är du, skall du veta.
Ha det gott
kramkram

Anonym sa...

Vad mysigt att få gå ut med sin dotter på cafe och ge varandra tid att prata om det som kommer för stunden! Söt dotter du har hon är säkert mamma upp i dagen! Jag hoppas ni har haft en underbar dag och att kvällen också blir fin/Kram Tussegumman

Henrik Forsberg sa...

Hur folk uppfattar mig på bloggen rör mig inte i ryggen då de bara är virtuella personer
Jag tackar för att du tar dig tid att läsa och intresserar dig för min blogg

Anonym sa...

Nattkramar till dig...

Anonym sa...

Ja du. man måste få lyxa till de lite om så bara på ett café. Var idag på Briggens café här i Thn, efter att shoppat först lite sen ta en mugg rykande kaffe till de en kladdkaka med grädde, de va mums =).

Kram på dig

Anonym sa...

Det är viktigt att ta tillvara de små stunderna. Och nu extra viktigt att du Carolina får tid tillsammans. Du är fantastisk som får till det. Kram Kersti