torsdag 23 augusti 2007

Här är sommaren...




... idag, ifall det är någon som undrar! Den ska åtminstone sova över tills imorgon, stiga upp tidigt, och värma "frusenhararna" i Björkarnas stad! Sedan skulle den vidare...

Men ett visst lågtryck har ändå passerat under de senaste dagarna, för min ork och energi har inte räckt till riktigt... !

Men imorgon är en ny dag.... och kanske är det bara de ständiga lågtryck som blåser förändringens vindar som tagit musten ur en...

... och imorgon finns nog ny energi - för den nya dagen!



Till alla mina livlinor: Ni lyssnar...ni stödjer...ni finns - ni Bär nu!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Men din ork fanns att skriva en så underbar, ljuvlig kommentar hos mig inatt. Dina ord går rakt in i mitt hjärt och stannar där. Jag bryr mig inte om att analysera om jag tycker att det är så eller ej. Jag kan ta till mig att det är vad DU tycker. Det är en stor gåva du har. Solen behöver ju energi för att skina. Mycket får jag av Dig! Jag hoppas att dagen idag blir bra, med sol dipp och mys. Kramar...

Anonym sa...

Så, vännen, lågtryck drar ju över och bort igen... Nog ska du få lite ork tillbaka... Jag hoppas att dagen din blir fylld av små guldkorn att stoppa ner i samlingen så att du kan ta upp dem o känna på dem när allt blir tungt igen...

Stor kram på dig!!!

Christina sa...

Önskar dig, min goa vän, en riktigt skön dag med många glada ting.
Kram till Dig Carolina och SE

Eleonora sa...

Den ljumma vinden från ett just nu härligt Stockholm sänder jag till dig. Typisk när skolan början - kommer värmen. Du gläder nog väldigt många bloggare med dina berättelser, din posivitet och uthålliga kärlek till din familj, i vart fall gläder du mig!
Björkarnas stad - visst låter det romantiskt! Hela min släkt på pappas sida kommer därifrån, men det är nu många, många år sedan jag var där och hälsade på.
Du får många kramar från Eleonora

Anonym sa...

Vilken gullig bild :) Här är också sommar!
Jag hoppas att solen i ditt hjärta får lysa extra mycket idag och att du slipper lågtrycken för en tid.
Mängder av energi till dig min vän.
Solkramar!

Anonym sa...

Åh, vad mycket värme jag känner runt omkring dig:)
Du ger massor och får tillbaka. Det är viktigt.
Att ha sådana fina vänner är guild värt och ett kort betyder som sagt mycket!! En tanke och ett snällt ord och framförallt omtanke, också.
DU är värd det!
Hoppas nu att ni får lite sol på er idag.
Kram Lallis

Elisabeth sa...

gisan: Att orka bry sig om.. det är nog både du och jag överens om - det har man alltid! Men ibland får det bli lite mindre.. och ibland lite mer! Om jag kan ge DIG något, inte så mycket just nu då kanske, så känner jag en enorm glädje att kunna ge tillbaka lite.. av allt jag får, från dig, och från alla andra! Tack snälla du.. Kram..

maria: Ja, du har alldeles rätt.. alla lågtryck drar bort - men ibland hänger det kvar lite längre, och drar energi! Men.. nu är en ny dag..! Tack goa du för att du bryr dig om, finns där och supportar... en livlina med guldhjärta är du! Kram..

christina: Tack... och här kommer min goa vän med sina röda skor.. lämnar sina vackra ord av omtanke och värme, och vänder och går hem till sig igen... ända ner till det vackra Skåne..! Kram..

eleonora: Först måste jag ju säga, vilket vackert namn du har! Sen måste jag tacka för din omtanke och värme som betyder så mycket för mig nu! Tack snälla vän..!
Visst låter det lite romantiskt.. men jag tycker att "Ekens pärla" Stockholm, inte är så tokigt det heller! Det är då absolut världens vackraste huvudstad, tycker jag!
Ha det gott.. Kram..

Isabelle: Det var väl någon som kom och satte fart på sommaren kanske..? IDA kanske..? Så du kanske åker och badar tårna idag då? Stor stor våg med energi ska jag skicka då.. Kram..

lallis: Tack snälla vän! Ja, man kan bara sända en tacksamhetens tanke dit upp, för dig, och alla andra, för era tankar och vackra ord här hos mig! Nu ska jag ut och sola... typ! Kram..

Anonym sa...

Du fantastiska lilla människa som trots allt orkar sprida så mycket glädje och omtanke, inte bara till dina nära utan också till oss andra.
tack! Kersti

Annela sa...

Jag beundrar dig - din styrka, din ork, din förmåga att skriva så vackert och precist, din omtanke och din livsglädje.
Vad härligt att det finns sådana människor som du. Du lyser upp min dag med dina texter.

Anonym sa...

Alla behöver vi den där energin, den positiva.. men sedan finns det människor som behöver den mera. Kanske hela tiden eller bara för stunden. Kul ni sett mina videos:-)
Tyvärr går jag inte så ofta in i bloggar och kollar samma inlägg igen och kommenterar eller kollar svaren på frågor eller inlägg.. såg det här av en slump. Kanske jag ska bli bättre på det:-)
Nu är jag så trötter efter att haft tuffa dagar här denna veckan. Sängen kallar.
Kram o ha de gott

Elisabeth sa...

kersti: Tack.. som vanligt går dina varma ord ända ner i tårna!! Glädje och omtanke är en gåva att få - men en ännu större gåva att få ge! Kram..

annela: Nu blir jag sådär förlägen igen.. jag vet inte annat att säga än TACK! Dina varma ord berör och bär... Kram..

Elisabeth sa...

pialotta: Du har så rätt.. alla behöver vi den positiva energin - antingen att spara för sämre tider, eller för att använda nu! Förstår att du också har det tufft nu.. du är nog stark för ganska många, tror jag! Kram..