lördag 10 januari 2009

Avundsjuka...

... kommentarer idag också. Jag skrattar, och tycker egentligen synd om den fega kommentatoren som måste komma med sådana här ynkliga små påhopp, och dessutom måste låtsas att inte kunna grammatik och skrivregler. Så sorgligt egentligen....

"är du ingen trygghet då?du kanske inte har släppt din dotter, hon fyller faktiskt 18 men för dej verkar hon vara 5."

... och så sorgligt med sådan avundsjuka.

Vidare kommer alla dina kommentarer att gå ad acta tillsammans med de övriga.

29 kommentarer:

Anonym sa...

Men om det är någon som kan det där med gallringsbeslut så är det väl du! ;-) Bort med dumma kommentarer! Fegisar som inte törs skriva sitt namn borde egentligen inte alls få lämna inlägg.

Men sen, det är nog inte så tråkigt för C att vara hemma med dig. Min 18-åring tillbringar ofta helgkvällarna frivilligt hemma med mig och sin "bonuspappa". Ibland är hon ute och roar sig men det är inte speciellt ofta. Nyårsafton satt både hon och lillasyster och spelade Buzz med oss. Se det positivt - du är kanske ett bättre sällskap än du själv har trott! Kram som alltid!

Vida sa...

Blir ledsen och faktiskt lite förbannad över att människor måste göra påhoppad.. men som du skriver det är ju fegt, avundsjukt och säger inget om er utan bara något om den som skrivit den..

Bara så onödigt, har personen inget bättre för sig??

Kramar

Anonym sa...

Trist människa som inte kan låta bli att sprida gift... säkert avundsjuka!

Ha det gott! KRAM

fideli sa...

Så trist det är med människor som inte kan läsa och ta till sig utan måste komma med märkliga och ibland elaka kommentarer. För övrigt vill jag nog påstå att du precis om jag är och har varit en mycket stor trygghet för våra barn men det innebär ju inte per automatik att man slutar att oroa sig, att bry sig eller att önska saker annorlunda än vad de är.

Jag ser ju i varje ord och i varje tanke du skriver att du är en trygghet för att du vill och måste vara det. Jag sitter med en nittonåring och det går inte en dag utan att jag tänker och önskar att saker vore annorlunda för honom, att han hade en pappa som brydde sig, som var pappa med allt vad det innebär. Det har ingenting att göra med att "släppa taget", det är ren omtanke från en mamma till sitt barn när livet är upp och ned.
Ja, det är sorgligt med sådan avundsjuka och sådan dumhet. Kram/fideli

Annela sa...

Märklig kommentar. Vad är syftet? och anonymt...Säger mycket om skribenten.
kramar, vännen.....

Unknown sa...

Det är så tråkigt med bloggtroll. Du vet ju att du gör det rätta för er i den situation ni befinner er. Jag önskar er allt gott och är glad att ni har ett så starkt och nära band så ni kan stödja varandra.

Massor med kramar,

//Harriet

Anonym sa...

Ja du min vän, korkade människor finns det gott om.Den /de som skriver måste ju ändå tycka det är intressant att läsa din blogg ,varför annars göra sig det besväret kan man ju undra.
Fortsätt med ditt skrivande det är inte för dem du skriver i alla fall
Många kramar
ewa

Tussegumman sa...

Tråkigt Elisabeth. Verkligen tråkigt med dessa påhopp. Hon kan inte må bra själv som uttrycker sig så. Önskar dig allt gott och låt henne inte dra ner dig/Många kramar till dig och Carolina

Anonym sa...

Jag kan inte förstå att människor kan kommentera så elakt.
Jag begriper inte det...
Som tur är verkar det som du inte tar illa vid dig!

Kramar

Lallis - liv och leverne sa...

Men usch då vad obehagligt:(
Blir ledsen när jag läser sådant, vännen.
Nu var det ett bra tag sedan jag hälade på här inne hos dig men vet att jag tänker på dig ganska så ofta.
Kram Lallis

Anonym sa...

Om man inte kan stå för sina kommentarer och visa sig utan gömmer sig anonymt då ska man hålla inne med dem. Du skriver som en alldeles vanlig och bekymrad mamma. Självklart är du en trygghet, självklart var Se det med tills sjukdomen tog honom ifrån er med allt vad det inneburit.
Det är aldrig lätt att vara förälder men vissa gånger är det ännu svårare. Kram vännen.

Anonym sa...

Jag vet! jag är ingen tonåring men jag vet hur det är att förlora sin far. Jag tror inte att det är värre för mig som var ordentligt vuxen än det är för Carro! Jag vet att hon sörjer i sin takt, naturligtvis behöver hon få vara sin ålder, men man mognar olika fort o speciellt i kriser.
Jag förstår Carro, och jag förstår även att folk har en massa tyck. Men man får inte bry sig om det. Det som är viktigt är att Carro gör det hon känner för och att du som hennes mamma inte lägger på henne nåt ansvar att hon måste känna även för dig. Hon får inte känna att hon måste finnas till för dig hon måste få vara 18 år och jag tror att du låter hennne var det. Bry er inte så mycket om dessa kommentarer man känner själv i hjärtat vad som är fel och vad som är rätt
/faster C

christel sa...

Försök att totalt ignorera sådana kommentarer. Livet är för kort och hårt för att låta sig påverkas negativ på så sätt.
Du gör ett fantastiskt jobb med tjejen!!

Gisan sa...

Jag önskar att du kunde slippa alla dessa konstiga människor. Jag tänker på dig! Kramar...

Anonym sa...

Fy för anonyma skitskrivare! Jag tycker att du och Prinsessan har ett jättefint förhållande och dessutom har ni fått starka band till vbarandra i och med allt som hänt er familj. Hon tycker om sin mamma och du tycker om din dotter! Låt ingen ta det i från er! Der gör din dotter stark och det gör dej stark!/Stor kram till er båda!

Maggan sa...

God morgon, Elisabeth!
Vill bara önska dig en riktigt bra vecka. Tråkigt att få sådana dumma kommentarer. Klart att man ömmar om sina barn, hur gamla de än är. Mina är 34 och 28 och jag oroar mig och glädjer mig över dem precis lika mycket som jag alltid har gjort. En mammas kärlek är något av det starkaste som finns.
Kram, Maggan

Anonym sa...

Strunta i kommenterna !!

Har nu gjort en nystart i min blogg.

Med bara små positiva saker ...som direkt inte kostnar något bara något som ger oss lite mervärde i livet hoppas du kan hitta något som ger dig något.

Kram

Gisan sa...

God morgon-kramar och en önskan om en bra vecka!

Eleonora sa...

Kommenterar inte ditt inlägg. Vill bara tala om att jag är åter "på banan". Ha det gott söta vän och kram

Elzie sa...

Jag bara frågar mig: "Vad är det för fel på människor?". Man behöver faktiskt inte läsa bloggar man inte gillar. Verkar som den där personen MÅSTE läsa din blogg, trots att hon inte verkar gilla den. Håhå jaja.
Ha en bra dag.
Kram Elzie

Anonym sa...

Det är väl ändå vad du och din dotter tycker är bäst, det kan ingen annan ha en åsikt om,nog inte många som varit i din situation. Lycka till och hoppas på gott 2009 trots allt.

Gisan sa...

Mångamassa kramar...

Vända blad sa...

Hej vän! Så oerhört trist och onödigt för dig att behöva läsa sånt! Inte underligt att världen ser ut som den gör...
Skickar dig en stor kram iaf!
Snöflingorna på bloggen fick jag genom "snow effect" (hämtat från nätet)
Ha det gott!
Kram Maria

Nilla sa...

ej

Jag brukar emellanåt läsa Din blogg och känner verkligen med Er i familjen.

Jag önskar Dig, din dotter och Din familj all lycka i framtiden. Jag vet inte egentligen hur det känns för Er. Jag har ju, man och barn friska, men med egna sjukdomar och mycket annat i bagaget så tror jag att förstår.

Jag hoppas också att Du inte tar allt för illa vid dig av de elaka kommentarer som Du ibland får här på bloggen. De människorna som lämnar sådana kommentarer vet nog inte vad sorg eller ensamhet betyder.

Kramis
Nilla

Jessica sa...

Hej vännen
Hur kan denna anonyma person...vara så.....jaa sån.
Det är väl inte det bloggar är till för - det är ju ett ställe att kunna skriva vad man vill hur man vill och inte behöva få en massa elaka kommentarer. Fy för det säger jag bara.
Skönt att du verkar ta det med en klackspark, du vet ju hur många som finns hör ute som läser och bryr sig om.
Kramar till dig

Christina sa...

Tittar in och "ser" om dig vännen
och hoppas att allt är ok.

Skickar en värmande kram tiller.
Kramkram

Anonym sa...

Hej vännen, Tittar in och ser efter hur ni har det. Kram

Gisan sa...

Hmm... Nu blir jag riktigt orolig. Mailar nog istället. Kramar...

Anonym sa...

Hej! Det verkar som om denna person som fäller idiotiska kommentrer även har hittat till Gisan. Det är bra att ni fortsätter att skriva i alla fall.
Hejar på dig! Kram