lördag 18 april 2009

Då tar man det lilla...

... som blåst in. Bestämmer sig. För att göra något bra av fredagen ändå...
En liten överraskning som gläder henne... och mig. Fokus på det.

Jag går ner på stan... och köper gårdagens Ciabatta-bröd på NK (konditoriet). Sen svänger jag förbi H&M, och köper en ansiktsmask till Carolina. Å till sist så går jag in på Lagerhouse och köper rödrutiga servetter med hjärtan på.
Jag känner mig mig nöjd... vet att hon kommer att bli glad... så jag går hem och fixar överraskningsfika med goda mackor, fina servetter och en liten ansiktsmask i present.

Å hon blir glad.... mycket. Se henne sitta där, och le över gott fika och en ansiktsmask... det gav styrka. Man kan få mycket glädje för 49 kronor, ska jag säga....!

.........

Vi åt fiskbullar till middag... ingen höjdare... men vi dukade med de nya fina servetterna... så det blev lite festligare.
Kvällen avslutades ganska som vanligt... jag och Carolina, teven och lite kvällsfika.

5 kommentarer:

Gisan sa...

Om en vecka så ger vi varandra styrka och glädje på riktigt. Jag ser SÅÅÅ mycket fram emot det. Stora kramar en förväntansfull...

Eleonora sa...

Fiskbullar gillar jag - i hummersås. Jag brukar värma dom litet sakta och sätta till dill (djupfryst eller färsk) - det med kokt potatis - hopjoxat - tycker jag om.

Ansiktsmask brukar jag ge min 15-åring. Inte för att hon behöver den på sin felfria hud, utan för att hon tycker om att kladda ner sig. Och efteråt känns det ju rätt skönt.

Det var väl jättebra det du gjorde. Gick ut och handlade och fick med dig bara glädjesaker hem!

Anonym sa...

Vad du är duktig på att skapa glädje av det lilla, det borde hjälpa andra som alltid måste kosta på eller överdriva. Du ser det vackra i det enkla, i det som är det allra bästa och av det som vi får ut det allra mesta.

Di sa...

Tänk vad lite som behövs egentligen, så enkelt att bara kunna göra någon annan glad av en omtanke som du visade din dotter! Och dina ord värmer! Tack min vän! ha en jättefin söndag och njut av dagen. Visst är det kul när ngn blir så glad som C för något så litet!

Fresia sa...

Det verkar som att ni har en väldigt fin kontakt, du och din dotter.
Jag tror också att det är sådana stunder hon kommer att bära med sig i minnet. Små stunder av lite lycka som mamma ordnat.
Kramen