torsdag 17 december 2009

19 grader kallt...


... men vi följer den ljusa stigen.

5 kommentarer:

Annela sa...

Vilken fin vinterbild. Här i Gbg är det -3 och snöfritt, men sol och blå himmel. Köldeffekten är säkert som -30, eftersom det blåser isvindar, men jag ska ändå ge mig ut i solen idag.

Dubbelörn sa...

Ser ut som vi har mer snö än ni!! Har lagt in bilder på bloggen.

Varma kramar

Ancan sa...

Den ljusa vägen låter fantastiskt bra val !

Samtal från min trädgård sa...

Uhhh, så kallt! Här har vi -5, men det blåser en hel pelikan! Hoppas att du kan följa vägen fram och att det blir ljusare.....

Elisabeth sa...

aNNELA: Tack! Jo, du vet att man är ju värsta proffsfotografen... hmmm!!
Jag gissar att -3 i Gbg och -19 i Umeå är ungefär lika kallt! Hoppas solen värmde både på in- och utsidan, min vän! Kram..

dUBBELÖRN: Ja, du hade rätt! Ni har fått mer snö än oss.. vilket är lite märkligt. Ur led är tiden... och sen så måste jag ju skriva att du är nog lite mer åt proffsfotografhållet än undertecknad! Otroligt fina vinterbilder du tagit, min vän! Kram..

aNCAN: Ja, men visst gör det! Å det är ett val som jag önskar för alla... ljusbärande vägar. Sen kanske man inte ser ljuset alla dagar, men som jag brukar skämta med Carolina... "då får man tända ficklampan!" Kram..

sAMTAL FRÅN MIN TRÄDGÅRD: Ja, det har verkligen varit bitkallt här några dagar nu... och tack för ditt hopp för mig. Det är ju sådant som är broräcken på den ljusa vägen. Kram..