måndag 7 december 2009

Man väntar på snön nu...



... den där vita som ska ljusa till det lite mer. Nog för att jag försöker att ljusa till det så gott det går... men diska och tvätta på en måndag kräver verkligen både ljus på spisen, och hög volym på julskivan från vardagsrummet, för att få det att funka.
Å energi tar det också... att tänka ljus hela tiden!

Så snälla snön... kom nu!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Ingen snö hos Dej än heller alltså...
Kom nyss in, och det var lite småkyligt ute, så hoppet om snöflingornas fall ökar här :-)

Kram från Eva

Eleonora sa...

Så länge som Carolina gått och varit duktig och inte visat hur ledsen hon varit för att i sin tur inte lägga börda på dig .... nu kommer det ut och det är nog bra för att hon ska kunna gå vidare. Nu är du också så mycket starkare Elisabeth, att du kan hjälpa henne och orkar med att föra henne framåt. Tillsammans kan ni nu fortsätta den utstakade vägen. Det betyder mycket - tillsammans!

Tack för dina rara kommentarer. Du må tro att det var underbart att få krama om lilla Guldlock igen. Hon är så älsklig och pratar helt rent och för fullt. Det gäller att lyssna och hänga med så man vet vad man svarar. Kanske, kanske att de kommer hit efter julen - det vore underbart tycker jag.

Allt gott till dig och Carro och många varma kramar. Puss

Ingrid sa...

Ni är ju vana vid snö den här tiden, det måste kännas konstigt att det inte kommer någon.

Här är det grått och trist, men vi är ju liksom vana att det är så den här tiden. Någon vinter brukar det inte bli förrän efter nyår.

Hoppas att åtminstone din önskan om snö ska uppfyllas och lysa upp lite i mörkret.

Kram Ingrid