onsdag 5 november 2008

Nämen...

... då gör man så. Bestämmer sig. Tar det största djupaste andetag man kan... och så hittar man på någe.
Jag tog med mig själv ner på stan... med målet att försöka hitta en liten vit julgran.

Köpte en varmkorv... tjuvprovade parfym... tittade på vita julsaker.

Hem kom jag med Carolinaglass (Ben o Jerrys), tvål... men ingen julgran.

Nu har vi fikat lite... pratat om hennes dag... och just nu känns det... ja, men ändå ganska överlevnadsbart. Det känns bra.

Igår var igår. En dag i taget. Myrsteg.

12 kommentarer:

mossfolk sa...

Jag har kikat efter en vit julgran sedan du skrev om det första gången men inte sett det någon stans... Lät annorlunda men fint.
Den där glassen, mums, det är den allra godaste!

Anonym sa...

Även myrsteg leder framåt. Kram

Eleonora sa...

Va bra - nu har du fått en uppgift att leta rätt på en vit julgran! Du får plöja igenom hela stan, men kanske kan du hitta en på nätet. Finns inte Rusta hos dig? Dom brukar ha så mycket artiklar. Eller Jysk?

Hoppas du ska hitta det du söker. Kram kram

Anonym sa...

Elisabet, man får ha de där dagarna, men visst kan det gå ut över de sina.. det där är synd, men inget man kan hjälpa. Idag var en annan dag för dig och du vinklade till den riktigt bra ju:-)
Jag gjorde min dag oxså idag.. stack till City och köpte faktiskt en kappa som jag velat ha länge.. du vet en sån där med lite snits på. Jag som alltid annars går in för det där lite tuffa/sportiga.. men ibland så kan det vara kul med lite förändring:-)
Mannen min går hemma här och är arbetslös, vilket stundvis kan vara rätt påfrestande.. så vad gör man.. jo vänder det till något positivt:-)
Han kan ju i rimlighetens namn inte hjälpa sin situation.. inte lätt att få jobb då man paserat 55.
Han är min man och visst, när jag ofta tänker på hur du har det .. så har jag det väldigt bra.
Min värk blommar just nu, men jag vet att det blir bättre förhoppningsvis. Man får göra det bästa av sin tid.. så är det.
Stor kram till dig, nu kallar sängen.

Anonym sa...

Så ingen vit julgran ännu? Hm, undrar om man kan söka på Google efter försäljningsställen. Borde ju finnas nånstans. Annars får du väl spreja din gamla gran med vit "snö" i mängder... eller kanske inte.
Bra att du tar en dag i taget, det är ju det enda vi kan göra. Ibland har jag fösökt ta två dagar på en gång - men då ramlar jag bara omkull :) Kram till dig denna soliga dag!

Anonym sa...

Men det är bra med myrsteg också,,,bara de tar dig framåt :-) Härligt att höra :-)

Kramizar.

Musikanta sa...

Skönt att höra att du mår lite bättre...

Gisan sa...

Idag är Prinsen sjuk och vi har tittat på en av de filmer som "damp ner" i brevlådan nyligen. Vi tackar för en trevlig stund! Kramar...

Anonym sa...

Du är verkligen inte nån dålig mamma du! Precis som din kloka prinsessa säger så måste vi alla få ha dåliga dagar. Sen till den vita granen...Var till Torneå i veckan och köpte skor till Kasper och där på den affären fanns det vita julgranar!!!/Stor kram till en jättefin och gullig mamma

Anonym sa...

Rusta har jätte fina vita julgranar!

Hoppas dagen i morgon blir lika bra

ci

Anonym sa...

Å vad skönt att du får släppa ut sorgen och dina tårar, och tänk vilken underbar dotter du fostrat, som tillåter dig att ha dåliga dagar, du är en otroligt bra mamma du! Och så skönt att ni kan finnas för varandra sånna gånger, var stolt över att du orkar "bryta ihop" också för det är vägen att orka vidare. Megastor varm kram från mig!

Anonym sa...

Myrsteg, det är inte illa alls! Tänk på de flitiga myrorna, vad de kan uträtta fast de tar så små steg...De kan bokstavligen förflytta berg, fast man tycker att de ser små och svaga ut. Inget kan stoppa en myra när den bestämt sig för att uträtta något!