onsdag 25 augusti 2010

Inatt drömde jag...

... att Carolina och jag sprang "Stockholm maraton" i ett snöigt och mörkt Stockholm. Som medtävlare hade vi SE:s syster och hennes man. Ett konstigt marathon där hela staden såg ut som en labyrint... och vi plumsade i snö, sprang på halkiga asfaltsvägar, sprang på små stigar, och det enda ljus som fanns var gatlyktornas sken.
Så stannade vi upp... mitt framför en stor snödriva... och jag visste med ens att systern och hennes man hade gått i mål någonstans.
Så kom rädslan... där mitt framför snöhögen... då jag insåg att Carolina och jag inte skulle ta oss i mål... vi skulle inte inte kunna ta oss hem... hem till Umeå... (och då såg jag bilden framför mig) hem till Sven-Erik som stod i vårat gamla hus, i köket, och åt varm korv!

Märklig dröm... men samtidigt så kanske det bar spår av gårdagens händelser... och framför allt det jag bar inom mig då... att Sven-Erik skulle ha varit hemma, och sagt "Nog vet du det här ordnar sig, gumman!" Den trygga förvissning som bar mig så många många gånger... men som jag idag bara kan höra i mina minnen.

..........

Läkaren rinde till Carolina 3 gånger imorse, och ville att hon skulle stanna hemma från skolan. Hennes järnnivå var tydligen så låg att hon skulle behöva åka upp till sjukhuset och få blod. Men Carolina vägrade... så nu har vi löst ut järntabletter... och så tror jag hon ska få någon typ av spruta framöver.
Hon var trött ikväll... blek och frusen. Å lite orolig att det ska hända igen...

Nu orkar jag bara inte skriva någe mer... gårdagen tog mycket kraft. Ingenting har fungerat riktigt bra för mig idag... som om luften gått ur mig alldeles. Men jag har köpt broccoli...

Tack alla ni som bryr er om... tack till evigheten!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej ett bra sätt att få upp blodvärdet snabbt och bra utan biverkningar är torkade nässlor ,,finns på hälsokost eller kan man ta nässelte och öppna påsarna ,lägg det sedan i /på maten ,,under pålägget ,i gröten ,mm kanoneffektivt ,,har använt det i många år nu ,,ha det gott ,du är en kämpe !!/Yvonna