lördag 8 maj 2010

Att vakna...



.. med solen som värmer ens tår, är inte alla förunnat. Jag vaknade nyss med solen som täcke, kände värmen på mina fötter, och tänkte, lite nyvaket sådär: " Bra täcke det här...!"

Nu har jag druckit upp kaffet... Carolina har vaknat... Pontus P ligger här bredvid mig med tassarna i vädret... och jag tänker: "Ja, men det här ska också bli en bra dag... bestämmer jag.

Carolina ska åka iväg och plugga med en klasskompis...
Jag ska mysa på lite hemma...
Å ikväll ska vi fixa till någe mys...

Tack solen!



6 kommentarer:

UllaMona sa...

Tänk vad det gör gott att vakna av att solen skiner...jag tycker också att det är så underbart nu när ljuset har återvänt på riktigt, snart är det ljust hela natten.

Ha en fin lördag!

Bittan sa...

Låter som en bra start på denna dagen.....själv hoppas jag på en bra kväll för då skall jag o cicci på 60-års fest till MIN BROR lite överraskad blev jag för inbjudan men jätteglad... hoppas att din lördag blir lika bra som den började många kramar från Göteborg

Lisbet sa...

Du fick en bra start på dagen!
Ha en riktigt fin lördag hälsar en från en ö på andra sidan havet!

Tussegumman sa...

önskar dig en härlig dag min vän! Ta hand om dig du också och tanka lite solenergi. Här lyser solen med sin frånvaro men jag har bestämt att jag skall ta det lugnt idag. Hoppas jag orkar ut på en promenad lite senare Ha det gott/Kramar från Tussegumman

Bloggblad sa...

Visst har solen betydelse... känner jag idag när det har regnat och varit höstmörkt hela dagen.

Tack för svar på min närgångna fråga om vad C tycker om ditt skrivande. Vi är nog extremt petiga med integriteten i min familj.

Dagens inlägg andas en skön positiv känsla!

Elisabeth sa...

uLLAMONA: Ja, solen är verkligen ett naturens magiska underverk, tycker jag. För visst är det lättare att gråta en gråmulen dag, än en dag som bjuder på strålar av ljus... tycker då jag. Å som du skriver.. underbart när vi får njuta av ljuset hela natten. Kram..

bITTAN: Men vad glad jag blev när jag läste nu.. för din skull!! Jag vet ju hur du saknat kontakten med din bror.. och han saknar nog dig också. Hoppas av hela mitt helaste hjärta att det blev en fin och minnesvärd kväll både för dig och cicci... Kram..

lISBET: Ja, man får vara glad åt alla ljusglimtar som hjälper till nu... som t ex en omtänksam hälsning från en bloggvän, på en ö på andra sidan havet. Kram..

tUSSEGUMMAN: Tack snälla... och jag hoppas att både sol och annan varm input kommer till dig mycket nu. Du låter så trött... och skulle nog behöva göra en "togaresa" du med! Kram..

bLOGGBLAD: Tack själv för input och tänk. Jag kan förstå om många tycker att vi kanske lämnar ut mer av oss nu än vad man vanligtvis gör... men vi ser det lite ur ett annat perspektiv också... att våra ord kan hjälpa någon annan.
Hoppas ni har fått lite sol åt ert håll idag.. Kram..