tisdag 25 maj 2010

Tisdag idag...

... och ännu dröjer lite Stockholmsluft kvar. Eller rättare sagt, jag försöker, och vill hålla fast vid den så länge det går.

Sen vill jag fort bort från det jag skrev igår... minnet av näthinneavlossningseländet. För ett elände blev det ju av alltihopa... då jag nu har fått ett hål på "gula fläcken"... och som gett mig en hel del synproblem. Som inte går att göra någonting åt. Men som jag sagt tidigare, jag blev inte blind... jag är inte blind... och det är det viktigaste!!

Nu är det iallafall tisdag... Carolina har gått till skolan... och jag sitter här med påtåren... och teven pratar på i bakgrunden. Regnet försöker göra sitt bästa för att spola bort min Stockholmsluft... men just nu så hör jag vädergubben lova bättre norrlandsväder till på torsdag... så det blir nog bättre.

Carolina, stackarn, har fem prov den här veckan... några nationella. Hon var så stressad i morse när hon gick iväg... och satt under fikat och rabblade spanska ord och meningar. Å jag vet inte hur många gånger jag har sagt hur stolt jag är över henne... inte för några g, vg, mvg... utan just för att hon kämpar på som hon gör. Å jag har också sagt att det är helt ok att inte orka kämpa på alla dagar och stunder... men hon är ju rätt lik sin pappa där... tjurig och "kan själv"!

Nä, nu blir det påtår på påtåren... och ett djupt andetag av Stockholmsluft.

Inga kommentarer: