lördag 1 maj 2010

Med mina mått mätt...



... så har det varit en ganska bra dag idag. Så känner jag för alla dagar och stunder som känns överlevnadsbara. Å som jag sedan kan summera "ja, jag fixade det rätt bra idag också" när kvällen kommer...

Idag gjorde Carolina och Leif en handla-lite-mat-utflykt till Willys med bussen... idag, liksom de flesta dagar nu, så hade jag bara lite yrsel... idag ringde jag till min lillebror K, den ende i "min familj" som jag har någon kontakt med nu... och idag hade jag dukat fint till middag för tre... Carolina, Leif, och jag.

Så nu skriver jag... ja, jag fixade det rätt bra idag också!

..........

Den fina bilden med den bärande texten "Bless this house oh lord we pray, make it safe by night and day" visar ett underlägg från Svenskt Tenn som jag fick i födelsedagspresent av SE:s familj för många år sedan. Jag tycker mycket om den.
Jag har den liggande på bänken i köket... och jag känner mig rätt övertygad om att han "blessar" på rätt bra, trots att jag misströstar ibland.

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Att det är överlevnadsbart kan räcka långt! Och att en och annan ljusglimt tränger igenom.

Det är klart att det är svårare för dig att gå vidare och släppa taget om det gamla eftersom du blir påmind varje gång du tänker på SE och varje gång du träffar honom.

Men jag hör nog också till dem som tror att du skulle behöva ett eget liv nu. Inte ett "det kunde ha varit så annorlunda"-liv.

Killen häromkvällen i Go'kväll, som hade dykt på grunt vatten och blivit förlamad, han svarade på frågan om han var bitter och tänkte på hur det kunde ha varit, att: nu är det som det är, ingen idé att tänka bakåt...

Det blev jag impad av, för jag hade nog blivit väldigt bitter av en sån sak.

Eleonora sa...

Just nu ligger jag litet lågt med bloggandet. Stambytet har medfört viss röra och ommöblering hemme, och jag skriver inte lika mycket. Bara så du vet varför jag är tyst. Men du är i mina tankar.

Kram

Lisbet sa...

Hoppas du fixat också denna dag rätt bra!
Ha en bra början på veckan!