fredag 7 maj 2010

"Vänner är de systrar och bröder

... vi själva väljer!" Kanske för många bara en sliten klyscha, men för mig en insikt om hur jag vill att mitt liv ska se ut framöver. Jag vill välja de som finns där... och inte de som... ja, nu skulle jag skriva någe om svek och trista människor... men jag känner att jag tänker inte göra det ikväll.

För ikväll är Carolina hos storebror Jonas... dagen har varit bra med frukost på MVG-gallerian, tillsammans med kontaktpersonen... sen inköpet av en vit pelargon till mig själv, och så kvällen som har varit rätt ok, den med.

Då ska man inte, vad man än gör, förstöra bra-tänket med sådant som bara gör ont. Nej, då gör man som jag ska göra nu... kokar mer kaffe, och fixar en "go-macka"!

För så är det ju... "Alla sätt är bra - utom de dåliga!"

(Men det blev då verkligen ett klyschigt inlägg, det här...!! Nåja, då får det bli så ikväll... jag har lite ont i huvudet också, känner jag... så nu är det kaffedags!)

2 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Visst är det så! Själv har jag adopterat en mycket god vän som min syster! Vi var båda helt överens om det. Hon har en riktigt syster som hon inte alls går ihop med och jag har inga syskon alls. Men nu har jag en adoptivstorasyster OCH en god vän.
OCH en i Umeå...kraaaaaaaaaaamar, varma sådana

Elisabeth sa...

rUTA ETT: Men det var då väl ett fyndigt sätt... att helt enkelt adoptera sig en syster! Som man väljer själv... och som är en god vän. Det ska jag komma ihåg... och jag kommer alltid att bära med mig att jag har en mycket god vän i dig. Som verkligen har varit en vän... än hur kallt det har blåst här! Kram..